Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Οι «Ελληνίδες μάνες» αναλαμβάνουν δράση (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Οι «Ελληνίδες μάνες» αναλαμβάνουν δράση (pics)

Η κίνηση «Ελληνίδες μάνες» πήρε την πρωτοβουλία και προχώρησε σε διαμαρτυρία έξω από το Τουρκικό Προξενείο της Θεσσαλονίκης. Η πρωτοβουλία, όπως γράφει το Thestival.gr έγινε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την παράνομη κράτηση των στρατιωτικών Μητρετώδη και Κούκλατζη, οι συμπλήρωσαν 130 ημέρες εγκλεισμού στις τουρκικές φυλακές. Στο σκοτάδι το μέλλον των δύο Ελλήνων στρατιωτικών Οι συγκεντρωθέντες […]

Η κίνηση «Ελληνίδες μάνες» πήρε την πρωτοβουλία και προχώρησε σε διαμαρτυρία έξω από το Τουρκικό Προξενείο της Θεσσαλονίκης.

Η πρωτοβουλία, όπως γράφει το Thestival.gr έγινε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την παράνομη κράτηση των στρατιωτικών Μητρετώδη και Κούκλατζη, οι συμπλήρωσαν 130 ημέρες εγκλεισμού στις τουρκικές φυλακές.

Στο σκοτάδι το μέλλον των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Οι συγκεντρωθέντες κρατούν φωτογραφίες των δύο στρατιωτικών, στις οποίες αναγράφεται το σύνθημα «Ελευθερώστε τα παιδιά μας» και φωνάζουν «λευτεριά στον Άγγελο και στον Δημήτρη».

«Κρατούν τα παιδιά χωρίς κατηγορίες. Να τα αφήσουν να επιστρέψουν στις οικογένειές τους. Είναι και δικά μας παιδιά. Θα μπορούσε να είναι το παιδί του καθενός” ανέφερε η Δέσποινα Στεφανίδου, μέλος της επιτροπής για τη διεθνοποίηση και αναγνώριση της γενοκτονίας ”Εύξεινος λόγος”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις