Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Στο σκοτάδι το μέλλον των δύο Ελλήνων στρατιωτικών
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο σκοτάδι το μέλλον των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Άγνωστο παραμένει η τύχη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών οι οποίοι παραμένουν κρατούμενοι, στις φυλακές Ανδριανούπουλης. Στην πρόσφατη συνέντευξη του ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης, αναφέρθηκε στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που παραμένουν κρατούμενοι στις φυλακές υψίστης ασφαλείας, παρότι δεν τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες. Διαβάστε ακόμα: Νέο συλλαλητήριο για το Σκοπιανό Ο κ. Κουβέλης ομολόγησε […]

Άγνωστο παραμένει η τύχη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών οι οποίοι παραμένουν κρατούμενοι, στις φυλακές Ανδριανούπουλης.

Στην πρόσφατη συνέντευξη του ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης, αναφέρθηκε στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που παραμένουν κρατούμενοι στις φυλακές υψίστης ασφαλείας, παρότι δεν τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

Διαβάστε ακόμα:

Νέο συλλαλητήριο για το Σκοπιανό

Ο κ. Κουβέλης ομολόγησε ότι «δεν ξέρουμε πότε» θα αποφυλακιστούν προσθέτοντας ότι «το ίδιο δεν το ξέρουν Γερμανοί, Αμερικανοί και άλλων εθνικοτήτων που είναι κρατούμενοι».

Χαρακτήρισε, δε, «απαράδεκτη» τη συμπεριφορά των Τούρκων  επισημαίνοντας «το γεγονός ότι οι δύο στρατιωτικοί είναι ταυτόχρονα και στρατιωτικοί των δυνάμεων του ΝΑΤΟ είναι ένα πρόσθετο στοιχείο που βαρύνει την Τουρκία».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις