Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Δεν έβαλε μυαλό ο Βίντα: Προκαλεί ξανά και πολύ χειρότερα (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δεν έβαλε μυαλό ο Βίντα: Προκαλεί ξανά και πολύ χειρότερα (vid)

Φαίνεται πως δεν ήταν αρκετή η επίπληξη για τον Ντιμαγκόι Βίντα για το βίντεο στο οποίο αφιέρωνε στην Ουκρανία τη νίκη-πρόκριση επί της Ρωσίας στους «4» του Μουντιάλ. Τώρα, δημιουργεί με τη συμπεριφορά του νέα προβλήματα στην Κροατία. Στο νέο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το πρακτορείο Sputnik ένα 24ωρο πριν τον αγώνα της Κροατίας […]

Φαίνεται πως δεν ήταν αρκετή η επίπληξη για τον Ντιμαγκόι Βίντα για το βίντεο στο οποίο αφιέρωνε στην Ουκρανία τη νίκη-πρόκριση επί της Ρωσίας στους «4» του Μουντιάλ.

Τώρα, δημιουργεί με τη συμπεριφορά του νέα προβλήματα στην Κροατία.

Στο νέο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το πρακτορείο Sputnik ένα 24ωρο πριν τον αγώνα της Κροατίας με τη Γαλλία, ο Βίντα, ο οποίος αγωνίζεται στην τουρκική Μπεσίκτας, ακούγεται να φωνάζει «δόξα στην Ουκρανία» και «να καεί το Βελιγράδι».

Μουντιάλ: Τη «γλίτωσε» ο Βίντα για τα συνθήματα υπέρ της Ουκρανίας (vid)

Δίπλα στον Βίντα που κρατάει ένα μπουκάλι μπίρα είναι αυτή τη φορά ο βοηθός προπονητής της Κροατίας Ίβιτσα Όλιτς, ο οποίος δεν αντιδρά σε όσα ακούει από τον 29χρονο αμυντικό.

Στο προηγούμενο βίντεο μαζί με τον Βίντα ακουγόταν να αφιερώνει τη νίκη στην Ουκρανία και τη Δυναμό Κιέβου το μέλος του προπονητικού τιμ της Κροατίας Όγκνιεν Βούκοβιτς, ο οποίος, όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα, απομακρύνθηκε από την αποστολή που βρίσκεται στα γήπεδα της Ρωσίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις