Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δικηγόρος – μαϊμού: Πάνω από 2 εκατ. ευρώ ο «τζίρος»
ΕΛΛΑΔΑ

Δικηγόρος – μαϊμού: Πάνω από 2 εκατ. ευρώ ο «τζίρος»

Στη φυλακή οδηγείται η 46χρονη δήθεν δικηγόρος η οποία κατηγορείται ότι εξαπατούσε, έχοντας κέρδη πάνω από 2.250.000 ευρώ, μέσα σε πέντε χρόνια. Σύμφωνα με την κατηγορία, η εν λόγω γυναίκα εμφανιζόταν ως ειδήμονας σε ζητήματα «κόκκινων» δανείων και χρεών προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία. Στο πελατολόγιό της, μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες από το […]

Στη φυλακή οδηγείται η 46χρονη δήθεν δικηγόρος η οποία κατηγορείται ότι εξαπατούσε, έχοντας κέρδη πάνω από 2.250.000 ευρώ, μέσα σε πέντε χρόνια.

Σύμφωνα με την κατηγορία, η εν λόγω γυναίκα εμφανιζόταν ως ειδήμονας σε ζητήματα «κόκκινων» δανείων και χρεών προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Στο πελατολόγιό της, μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες από το newsit, βρίσκονταν ηχηρά ονόματα του επιχειρηματικού χώρου και της ναυτιλίας.

Μουντιάλ: Η Δίωξη, εναντίον παράνομων στοιχημάτων

Φέρεται να είχε δημιουργήσει ένα ολόκληρο κύκλωμα προσώπων που «στήριζαν» την εικόνα που είχε. Μεταξύ αυτών, ο σύζυγός της, ο οποίος εμφανιζόταν ως υψηλόβαθμος αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού, ένας επίκουρος καθηγητής του ΑΠΘ αλλά και μία γυναίκα που τη συνόδευε παντού οπλοφορώντας, υποδυόμενη τη σωματοφύλακά της.

Ρουμάνοι «ταχυδακτυλουργοί» αφαιρούσαν μετρητά από ΑΤΜ

Πώς λειτουργούσαν

Το κύκλωμα τροφοδοτούνταν με νέα θύματα ακόμη και μέσω μέντιουμ ή ιερέων, που πρότειναν την 46χρονη σε ανυποψίαστους πολίτες για να τους… λύσει τα οικονομικά τους προβλήματα.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ενδεικτικό της τεράστιας περιουσίας που είχε αποκτήσει μέσω του κυκλώματος είναι το γεγονός ότι η 46χρονη χρωστούσε πάνω από 1.000.000 για τον περσινό ΕΝΦΙΑ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις