Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Σπάνιο twwet Τσακαλώτου – Για να “την πει” στον Μητσοτάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπάνιο twwet Τσακαλώτου – Για να “την πει” στον Μητσοτάκη

  Με τον ακροδεξιό Ούγγρο πρόεδρο, Βίκτορ Όρμπαν, αλλά και τον Αυστριακό πρόεδρο, Σεμπάστιαν Κουρτς, παραλληλίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει αυστηρές συστάσεις στον Μοσκοβισί. Μάλλον για τη Νέα Δημοκρατία ο ευρωπαϊκός και φιλελεύθερος δρόμος συνεχίζεται με Όρμπαν και Κουρτς» αναφέρει ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος με ανάρτησή του στο […]

 

Με τον ακροδεξιό Ούγγρο πρόεδρο, Βίκτορ Όρμπαν, αλλά και τον Αυστριακό πρόεδρο, Σεμπάστιαν Κουρτς, παραλληλίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει αυστηρές συστάσεις στον Μοσκοβισί. Μάλλον για τη Νέα Δημοκρατία ο ευρωπαϊκός και φιλελεύθερος δρόμος συνεχίζεται με Όρμπαν και Κουρτς» αναφέρει ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος με ανάρτησή του στο twitter.

Ο υπουργός Οικονομικών σχολίασε με αυτό τον τρόπο ότι ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας έκανε αυστηρές «συστάσεις» στον Πιερ Μοσκοβισί, «να προσέχει τις δημόσιες δηλώσεις του».

Η τελευταία τοποθέτηση του κ. Τσακαλώτου μέσω του λογαριασμού στο twitter, ήταν ένα χρόνο πριν ενώ προηγούμενες αναρτήσεις του είναι το 2015.

Ένας Καμμένος, με πολλά «ναι μεν αλλά»… (vid)
«Συστάσεις» Μητσοτάκη στον Μοσκοβισί

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις