Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Νέο σκάνδαλο – Πήγαν να «ξεπουλήσουν» το Ελ. Βενιζέλος (pic)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέο σκάνδαλο – Πήγαν να «ξεπουλήσουν» το Ελ. Βενιζέλος (pic)

Για «σκάνδαλο» σε ότι αφορά την εκχώρηση της διαχείρισης του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος για 20 έτη έναντι 484 εκατομμυρίων ευρώ μιλά ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης. Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην υπουργός αναφέρει ότι το ποσό θεωρήθηκε τόσο χαμηλό, που η Επιτροπή Ανταγωνισμού της ΕΕ έστειλε πίσω τη σύμβαση. […]

Για «σκάνδαλο» σε ότι αφορά την εκχώρηση της διαχείρισης του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος για 20 έτη έναντι 484 εκατομμυρίων ευρώ μιλά ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης.

Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην υπουργός αναφέρει ότι το ποσό θεωρήθηκε τόσο χαμηλό, που η Επιτροπή Ανταγωνισμού της ΕΕ έστειλε πίσω τη σύμβαση.

Παγκόσμια διάκριση για το «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Άμεσα, η καναδική εταιρεία που το διεκδικούσε ανέβασε την προσφορά κατά 127% στο 1,1 δισ. ευρώ, δηλαδή 1,3 δισ. ευρώ με ΦΠΑ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα 484 εκατ. ευρώ στα οποία είχε αρχικά συμφωνήσει η κυβέρνηση είχαν προκύψει έπειτα από διαπραγμάτευση ενός έτους.

Απεργία: Τουρίστες «ξέμειναν» στο Ελευθέριος Βενιζέλος

Ο Γιάννης Μανιάτης κατέθεσε σχετική ερώτηση με την οποία ζητεί απαντήσεις και όπως λέει «θα λογοδοτήσουν για το μισό δισ. ευρώ που χάρισαν».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις