Νέο σκάνδαλο – Πήγαν να «ξεπουλήσουν» το Ελ. Βενιζέλος (pic)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο σκάνδαλο – Πήγαν να «ξεπουλήσουν» το Ελ. Βενιζέλος (pic)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Για «σκάνδαλο» σε ότι αφορά την εκχώρηση της διαχείρισης του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος για 20 έτη έναντι 484 εκατομμυρίων ευρώ μιλά ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης. Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην υπουργός αναφέρει ότι το ποσό θεωρήθηκε τόσο χαμηλό, που η Επιτροπή Ανταγωνισμού της ΕΕ έστειλε πίσω τη σύμβαση. […]

04.07.2018 | 18:11

Για «σκάνδαλο» σε ότι αφορά την εκχώρηση της διαχείρισης του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος για 20 έτη έναντι 484 εκατομμυρίων ευρώ μιλά ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης.

Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην υπουργός αναφέρει ότι το ποσό θεωρήθηκε τόσο χαμηλό, που η Επιτροπή Ανταγωνισμού της ΕΕ έστειλε πίσω τη σύμβαση.

Παγκόσμια διάκριση για το «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Άμεσα, η καναδική εταιρεία που το διεκδικούσε ανέβασε την προσφορά κατά 127% στο 1,1 δισ. ευρώ, δηλαδή 1,3 δισ. ευρώ με ΦΠΑ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα 484 εκατ. ευρώ στα οποία είχε αρχικά συμφωνήσει η κυβέρνηση είχαν προκύψει έπειτα από διαπραγμάτευση ενός έτους.

Απεργία: Τουρίστες «ξέμειναν» στο Ελευθέριος Βενιζέλος

Ο Γιάννης Μανιάτης κατέθεσε σχετική ερώτηση με την οποία ζητεί απαντήσεις και όπως λέει «θα λογοδοτήσουν για το μισό δισ. ευρώ που χάρισαν».

 

Exit mobile version