Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εκδόθηκε ο αρχιμαφιόζος, το «Λίπος»
ΕΛΛΑΔΑ

Εκδόθηκε ο αρχιμαφιόζος, το «Λίπος»

Το Συμβούλιο Εφετών αποφάσισε να εκδοθεί στη Γαλλία ο αρχιμαφιόζος με το παρατσούκλι «Λίπος» υπό τον όρο της επαναμεταγωγής του στην Ελλάδα. Απομάκρυνση των αστυνομικών στην δίκη του Λάσα Σουσανασβίλι Κατόπιν δημόσιας συνεδρίασης, το Συμβούλιο γνωμοδότησε θετικά στο σχετικό αίτημα των γαλλικών διωκτικών Αρχών που καταλογίζουν στον γεωργιανής καταγωγής εκζητούμενο ότι διηύθυνε εγκληματική οργάνωση, η […]

Το Συμβούλιο Εφετών αποφάσισε να εκδοθεί στη Γαλλία ο αρχιμαφιόζος με το παρατσούκλι «Λίπος» υπό τον όρο της επαναμεταγωγής του στην Ελλάδα.

Απομάκρυνση των αστυνομικών στην δίκη του Λάσα Σουσανασβίλι

Κατόπιν δημόσιας συνεδρίασης, το Συμβούλιο γνωμοδότησε θετικά στο σχετικό αίτημα των γαλλικών διωκτικών Αρχών που καταλογίζουν στον γεωργιανής καταγωγής εκζητούμενο ότι διηύθυνε εγκληματική οργάνωση, η οποία διέπραττε οργανωμένες κλοπές στη χώρα τους, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Θυμίζουμε πως ο 57χρονος Λάσα Σουσανασβίλι, γνωστός με το παρατσούκλι «Λίπος», είχε συλληφθεί τον περασμένο Απρίλιο στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, έπειτα από αστυνομική επιχείρηση και σε εκτέλεση ευρωπαϊκού εντάλματος.

«Είμαι αθώος», λέει το «Λίπος» – «Να ψάξουν καλύτερα»

Το δικαστικό Συμβούλιο έλαβε την ίδια απόφαση για δύο ακόμη Γεωργιανούς που συνελήφθησαν κατά την ίδια επιχείρηση, αν και άσκησαν έφεση.

Για αυτό η υπόθεσή τους θα κριθεί στο Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου.

Χωρίς χειροπέδες το «Λίπος» στα δικαστήρια (pics)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις