Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μουντιάλ 2018: Ποιοι παίζουν στους «8»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μουντιάλ 2018: Ποιοι παίζουν στους «8»

Μουντιάλ 2018: Στην τελική ευθεία φαίνεται πως είναι οι «8». Έξι ομάδες από την Ευρώπη και δύο από τη Νότια Αμερική διεκδικούν το τρόπαιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Κροατία, η Σουηδία, το Βέλγιο και η Ρωσία είναι οι υποψήφιες «πρωτάρες», την ώρα που Βραζιλία, Ουρουγουάη, Γαλλία και Αγγλία έχουν κατακτήσει την κορυφή του κόσμου. Μουντιάλ: Οι […]

Μουντιάλ 2018: Στην τελική ευθεία φαίνεται πως είναι οι «8».

Έξι ομάδες από την Ευρώπη και δύο από τη Νότια Αμερική διεκδικούν το τρόπαιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Κροατία, η Σουηδία, το Βέλγιο και η Ρωσία είναι οι υποψήφιες «πρωτάρες», την ώρα που Βραζιλία, Ουρουγουάη, Γαλλία και Αγγλία έχουν κατακτήσει την κορυφή του κόσμου.

Μουντιάλ: Οι Ιάπωνες έχασαν, αλλά σίγουρα κέρδισαν σε πολιτισμό! (pics)

Στο «ζευγάρι» της Ουρουγουάης με την Γαλλία, υπάρχει ισοδυναμία όσον αφορά στην επιθετική λειτουργία, όμως η «γρανιτένια» άμυνα των Λατινοαμερικανών, δεν αποκλείεται να κάνει την διαφορά, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Για την αναμέτρηση της Ρωσίας με την Κροατία, η κατάσταση φαίνεται «μοιρασμένη» στην επίθεση, αλλά η «Χρβάτσκα» αποδεικνύεται προς το παρόν καλύτερη στην αμυντική λειτουργία.

Το «αθάνατο» έπος της εθνικής στο Euro 2004 (vid)

Το τέταρτο «εισιτήριο» θα δεκδικήσουν η Αγγλία και η Σουηδία. Πρόκειται για ένα ζευγάρι όπου θα αναμετρηθούν οι δύο πιο «ομάδες» του τουρνουά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις