Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / «Καμπάνα» σε Λάζαρο από την ΑΕΚ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Καμπάνα» σε Λάζαρο από την ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ προσφεύγει εναντίον του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και του Ολυμπιακού. Πρόκειται για μια προσφυγή 16 σελίδων στην οποία οι κιτρινόμαυροι επικαλούνται τους λόγους για τους οποίους πρέπει να τιμωρηθεί τόσο ο ποδοσφαιριστής όσο και οι ερυθρόλευκοι. Επίθεση σε Νεϊμάρ; «Εδώ δεν είναι για κλόουν»! Το νέο στοιχείο της υπόθεσης που αναδεικνύει η προσφυγή είναι […]

Η ΠΑΕ ΑΕΚ προσφεύγει εναντίον του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και του Ολυμπιακού.

Πρόκειται για μια προσφυγή 16 σελίδων στην οποία οι κιτρινόμαυροι επικαλούνται τους λόγους για τους οποίους πρέπει να τιμωρηθεί τόσο ο ποδοσφαιριστής όσο και οι ερυθρόλευκοι.

Επίθεση σε Νεϊμάρ; «Εδώ δεν είναι για κλόουν»!

Το νέο στοιχείο της υπόθεσης που αναδεικνύει η προσφυγή είναι ότι ο Χριστοδουλόπουλος είχε αποκτηθεί ως δανεικός από την Βερόνα για το διάστημα 2016-18 ενώ υπήρχε και οψιόν αγοράς η οποία εκπληρώθηκε (έχουν κατατεθεί όλα τα έγγραφα της αλληλογραφίας με την ιταλική ομάδα) και για αυτό είχε και συμβόλαιο με την ΑΕΚ και για τη σεζόν 2018-19.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, η προσφυγή κατατέθηκε ενώπιον της Επιτροπής Επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ, με την Ένωση να ζητάει την ανώτατη προβλεπόμενη ποινή για Χριστοδουλόπουλο και Ολυμπιακό.

Για πάντα στα «ερυθρόλευκα» ο Σπανούλης: «Λένε πως κάνω κουμάντο…»

Οι ανώτατες πηγές είναι η απαγόρευση μεταγραφών για δύο χρόνια για τους «ερυθρόλευκους» και αποζημίωση ύψους 300.000 ευρώ ενώ όσον αφορά στον παίκτη, απαγόρευση αγωνιστικής δραστηριότητας από 4 έως 6 μήνες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις