Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Επίθεση σε Νεϊμάρ; «Εδώ δεν είναι για κλόουν»!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επίθεση σε Νεϊμάρ; «Εδώ δεν είναι για κλόουν»!

Καταπέλτης ήταν ο προπονητής του Μεξικού, Χουάν Κάρλος Οσόριο, κατόπιν του αγώνα της χώρας του με τη Βραζιλία. «Η δύναμη που δείξαμε στο πρώτο ημίχρονο έκανε τον διαιτητή  να είναι πολύ προκατειλημμένος και οι παίκτες μας κουράστηκαν από αυτό. Υπήρξε μια ενέργεια που χρειάστηκαν τέσσερα λεπτά για να ξαναρχίσει το παιχνίδι». «Αυτό δεν είναι ένα […]

Καταπέλτης ήταν ο προπονητής του Μεξικού, Χουάν Κάρλος Οσόριο, κατόπιν του αγώνα της χώρας του με τη Βραζιλία.

«Η δύναμη που δείξαμε στο πρώτο ημίχρονο έκανε τον διαιτητή  να είναι πολύ προκατειλημμένος και οι παίκτες μας κουράστηκαν από αυτό. Υπήρξε μια ενέργεια που χρειάστηκαν τέσσερα λεπτά για να ξαναρχίσει το παιχνίδι».

«Αυτό δεν είναι ένα καλό παράδειγμα για τον κόσμο του ποδοσφαίρου και όλα τα παιδιά που παρακολουθούν. Είναι ντροπή να χάνεται τόσο χρόνος για ένα παίκτη. Θα έπρεπε να είναι ένα παιχνίδι αντοχής, αποφασιστικότητας και ανδρών όπως γίνεται σε άλλα αθλήματα και όχι για κλόουν», εξέφρασε δίχως να κατονομάζει τον Νεϊμάρ.

Ράμος: Ακόμα και με λευκή γενειάδα, θα πάω στο Κατάρ

«Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία από τη FIFA, η κατοχή της μπάλας ήταν 53% ως 47% υπέρ του Μεξικού. Είχαμε τον έλεγχο. Όσο για τη συνέχεια, δεν θα σχολιάσω».

«Θα πρέπει να προβληματιστούμε  για αυτή την ήττα σε μια σημαντική φάση ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου, την  κατάλληλη στιγμή. Οι προϊστάμενοί μου θα λάβουν την απόφασή τους και τότε θα ανακοινώσω και εγώ τη δική μου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις