Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μυστήριο: Ο Καμμένος δίνει έκτακτη συνέντευξη Τύπου
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μυστήριο: Ο Καμμένος δίνει έκτακτη συνέντευξη Τύπου

Η απουσία του Πάνου Καμμένου από το υπουργικό συμβούλιο άναψε φωτιές, ενώ το βράδυ έγινε γνωστό πως ι υπουργός θα παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου στις 8:30 το πρωί. Την ώρα που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έκανε την εισήγησή του στο υπουργικό η οποία μεταδόθηκε live, ο Πάνος Καμμένος βρίσκονταν στο γραφείο των ΑΝΕΛ το οποίο βρίσκεται στον […]

Η απουσία του Πάνου Καμμένου από το υπουργικό συμβούλιο άναψε φωτιές, ενώ το βράδυ έγινε γνωστό πως ι υπουργός θα παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου στις 8:30 το πρωί.

Την ώρα που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έκανε την εισήγησή του στο υπουργικό η οποία μεταδόθηκε live, ο Πάνος Καμμένος βρίσκονταν στο γραφείο των ΑΝΕΛ το οποίο βρίσκεται στον ίδιο όροφο με το υπουργικό.

Συνεργάτες του προέδρου των ΑΝΕΛ υποστήριξαν ότι ο Π. Καμμένος έχει ένα έκτακτο θέμα στρατιωτικού χαρακτήρα με το οποίο ασχολείται και «επείγουσες τηλεφωνικές επικοινωνίες».

Ο κ. Καμμένος έφυγε από τη Βουλή ενώ η συνεδρίαση του υπουργικού βρίσκονταν σε εξέλιξη, προκειμένου να παραστεί με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον αναπληρωτή υπ. Άμυνας Φώτη Κουβέλη,  στην τελετή ορκωμοσίας των νέων Σημαιοφόρων τάξεως 2018 στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων.

«Σεισμός» στην κυβέρνηση – Καμμένος: Θα αποσυρθούμε όταν έρθει η συμφωνία (vid)

Ο Πάνος Καμμένος, θα παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη τύπου στις 08.30 το πρωί για την επικείμενη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στην οποία η ΠΓΔΜ αναμένεται να λάβει πρόσκληση ένταξης.

Μετά τον σάλο, κυβερνητική πηγή έσπευσε να διευκρινίσει πως ο Πάνος Καμμένος είχε ενημερώσει τον πρωθυπουργό για την απουσία του την οποία απέδωσε σε «σημαντικές τηλεφωνικές επικοινωνίες».

Ο Πάνος Καμμένος έχει δηλώσει ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα αποσυρθούν από την κυβέρνηση «όταν και αν έρθει η ώρα», επαναλαμβάνοντας πως θα καταψηφίσει τη συμφωνία για το Σκοπιανό αν έρθει στη Βουλή.

Και ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θόδωρος Τοσουνίδης δήλωνε ότι «ναι, υπάρχει πιθανότητα να χωρίσουν οι δρόμοι μας με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις