Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Καμμένος για… Καμμένο: Τσαλιμάκια, δεν θα γίνει τίποτα (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καμμένος για… Καμμένο: Τσαλιμάκια, δεν θα γίνει τίποτα (vid)

«Πολιτικά τσαλιμάκια εκ τους ασφαλούς» χαρακτήρισε ο Δημήτρης Καμμένος την «καθυστερημένη» όπως είπε αντίδραση του Πάνου Καμμένου να ζητήσει εκλογές ή δημοψήφισμα για την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών. Μιλώντας στον ANT1, εκτίμησε πάντως πως τίποτα από αυτά λέει ο υπουργός Άμυνας δεν πρόκειται να γίνει, αφού ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, όπως έχει πει, θα ζητήσει […]

«Πολιτικά τσαλιμάκια εκ τους ασφαλούς» χαρακτήρισε ο Δημήτρης Καμμένος την «καθυστερημένη» όπως είπε αντίδραση του Πάνου Καμμένου να ζητήσει εκλογές ή δημοψήφισμα για την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών.

Μιλώντας στον ANT1, εκτίμησε πάντως πως τίποτα από αυτά λέει ο υπουργός Άμυνας δεν πρόκειται να γίνει, αφού ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, όπως έχει πει, θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης.

Σκοπιανό: Απειλές Καμμένου και απόλυτη σιωπή από το Μαξίμου

Ο ίδιος μάλιστα κάλεσε το Μαξίμου «να απαντήσει» στο ερώτημα αν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα ρίξουν την κυβέρνηση.

«Υπογράψαμε με πολιτικό δόλο», είπε αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών και τόνισε ότι «δεν τίθεται θέμα των 180 ψήφων».

Σχετικά με την παράδοση της αντιπροεδρίας της Βουλής, μετά τη διαγραφή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, για την οποία ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης του έχει απευθύνει δημόσια έκκληση, απάντησε ότι, «δεν είπα ότι δεν παραιτούμαι, αλλά ότι πρέπει να συζητήσουμε τα διαδικαστικά».

Παπαχριστόπουλος: Δεν θα ρίξουμε την κυβέρνηση

Επικαλέστηκε και πάλι το σχετικό κανονισμό της Βουλής και είπε ότι «οι 182 ψήφοι που πήρα από όλους τους συναδέλφους είναι προσωπικές» και συμπλήρωσε ότι, δεν ανησυχεί για την πρόταση μομφής που ετοιμάζεται για την παράδοση της αντιπροεδρίας. Εκτίμησε ωστόσο, ότι, «το ζήτημα θα επιλυθεί προς το συμφέρον του ελληνικού λαού».

Αμυράς: Πολιτικό ρουφιανάκι του ΣΥΡΙΖΑ ο Κυρίτσης

Κληθείς, τέλος, να σχολιάσει τα όσα του καταλογίζει ο Υπουργός Άμυνας, για χρηματισμό με σκοπό την παραίτησή του, είπε ότι δεν ασχολείται «με κουταμάρες» και χαρακτήρισε «πολιτικό ολίσθημα» στο οποίο έχουν πέσει βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις