Αθήνα

°C

Τρίτη

22

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / «Βγήκε» η δικαστική απόφαση για την Άβα Γαλανοπούλου
LIFESTYLE

«Βγήκε» η δικαστική απόφαση για την Άβα Γαλανοπούλου

«Δικαίωση» αποτελεί για την Άβα Γαλανοπούλου η απόφαση του δικαστηρίου για την δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύντροφό της για κατάχρηση χρηματικού ποσού ύψους 1.240.000 ευρώ. Ο πρώην σύντροφος της Γαλανοπούλου καταδικάστηκε σε 6 χρόνια φυλάκισης και σε άμεση καταβολή του ποσού των 250.000 ευρώ στην ηθοποιό. Συντετριμμένη η Άβα Γαλανοπούλου: «Tρέμει ολόκληρη…» (vid) «Αισθάνομαι […]

«Δικαίωση» αποτελεί για την Άβα Γαλανοπούλου η απόφαση του δικαστηρίου για την δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύντροφό της για κατάχρηση χρηματικού ποσού ύψους 1.240.000 ευρώ.

Ο πρώην σύντροφος της Γαλανοπούλου καταδικάστηκε σε 6 χρόνια φυλάκισης και σε άμεση καταβολή του ποσού των 250.000 ευρώ στην ηθοποιό.

Συντετριμμένη η Άβα Γαλανοπούλου: «Tρέμει ολόκληρη…» (vid)

«Αισθάνομαι ευτυχισμένη και δικαιωμένη. Είχα πει ότι εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη και αποδείχθηκε ότι είχα δίκιο. Τους ευχαριστώ πολύ. Και πιο πολύ ευχαριστώ τον δικηγόρο μου που είναι για εμένα ο φύλακας άγγελος μου και έδωσε πραγματικό αγώνα τόσο καιρό προκειμένου να δικαιωθώ» δήλωσε η Άβα Γαλανοπούλου.

Ο Μάριος Αθανασίου, μιλά για την σχέση του με τη Μαρία Σολωμού (vid)

«Θα τα πάρουμε τα χρήματα και άμεσα. Δεν θέλαμε καμία εκδίκηση. Θέλαμε η ενοχή να πείσει αυτόν τον άνθρωπο ότι πρέπει να επιστρέψει τα χρήματα, ή έστω κάποια χρήματα αν δεν τα έχει όλα. Να φροντίσει και την σύντροφο που είχε να την τιμήσει και ουσιαστικά να τιμήσει τον εαυτό του», δήλωσε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις