Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ο Μάριος Αθανασίου, μιλά για την σχέση του με τη Μαρία Σολωμού (vid)
LIFESTYLE

Ο Μάριος Αθανασίου, μιλά για την σχέση του με τη Μαρία Σολωμού (vid)

Η σχέση του Μάριου Αθανασίου με τη μητέρα του παιδιού του Μαρία Σολωμού, είναι γνωστό πως είναι πολύ καλή μετά το διαζύγιο. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στο Ooh la la για τα συναισθήματα του ως πατέρας τριών παιδιών. «Δεν ήταν μέσα στο μυαλό μου ή στη φαντασία μου ότι μπορεί να κάθομαι σε έναν καναπέ […]

Η σχέση του Μάριου Αθανασίου με τη μητέρα του παιδιού του Μαρία Σολωμού, είναι γνωστό πως είναι πολύ καλή μετά το διαζύγιο.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στο Ooh la la για τα συναισθήματα του ως πατέρας τριών παιδιών.

«Δεν ήταν μέσα στο μυαλό μου ή στη φαντασία μου ότι μπορεί να κάθομαι σε έναν καναπέ και να με έχουν αγκαλιά τρία παιδιά. Είναι πολλή χαρά, αλλά για να την έχεις πρέπει να έχεις και αυτό το μαλλί πια που είναι άσπρο και να σκέφτεσαι το αύριο στα όρια του πανικού».

Μαρία Σολωμού: «Αν μου πει θέλω να χωρίσουμε θα του πω άντε γεια»

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με την άνετη σχέση που έχει με τη Μαρία Σολωμού και ο καθένας τους με τους συντρόφους του άλλου, ο Μάριος Αθανασίου ανέφερε:

«Αυτό δεν έγινε από τη μια μέρα στην άλλη. Με τον καιρό… Πέρασαν και δύσκολες στιγμές. Είχαμε τη μαύρη μας περίοδο ο καθένας. Αλλά σιγά σιγά αντιλαμβανόμαστε ότι είναι ανθρώπινο, υπάρχει παιδί, υπάρχει επαφή, υπάρχει σχέση, φιλία.

Η ανατρεπτική φιλοσοφία της Σολωμού: Βρες έναν τρίτο για να αναθερμάνεις τη σχέση σου

Δεν μπορώ να το φανταστώ διαφορετικά. Και εμένα το παιδί μου έδωσε τη γραμμή. Αν δεν είχαμε παιδί και είχαμε χωρίσει, δεν θα έβλεπες αυτή την εικόνα τώρα. Δεν θα ήμουν με τη σύντροφο μου και τα δυο παιδιά και τη Μαρία μόνη της να πηγαίναμε οι τέσσερις μας κάπου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις