Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αποχώρηση από το ΚΙΝΑΛ πρότεινε ο Θεοδωράκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποχώρηση από το ΚΙΝΑΛ πρότεινε ο Θεοδωράκης

Συνεδριάζει σήμερα (1/7) Κυριακή, το Ποτάμι όσο αφορά στην αποχώρησή του από το Κίνημα Αλλαγής. Η συνεδρίαση της Μεγάλης Συνάντησης Αντιπροσώπων του Ποταμιού είναι σε εξέλιξη στο Μέγαρο Μουσικής, ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως η αποχώρηση του εν λόγω κόμματος από το ΚΙΝΑΛ. Οι εργασίες ξεκινούν με ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη και τοποθετήσεις βουλευτών, ευρωβουλευτών και στελεχών. «Η […]

Συνεδριάζει σήμερα (1/7) Κυριακή, το Ποτάμι όσο αφορά στην αποχώρησή του από το Κίνημα Αλλαγής.

Η συνεδρίαση της Μεγάλης Συνάντησης Αντιπροσώπων του Ποταμιού είναι σε εξέλιξη στο Μέγαρο Μουσικής, ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως η αποχώρηση του εν λόγω κόμματος από το ΚΙΝΑΛ.

Οι εργασίες ξεκινούν με ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη και τοποθετήσεις βουλευτών, ευρωβουλευτών και στελεχών.

«Η απόφαση για συμμετοχή στο Νέο Φορέα ήταν δική μου, θεωρώντας ότι θα πάρουμε τα θετικά του κάθε χώρου. Σήμερα βλέπω ότι δεν έγινε. Προτείνω την απεμπλοκή από το Κίνημα Αλλαγής», φέρεται να τόνισε, σύμφωνα με πληροφορίες.

Διαβάστε ακόμα: Αμυράς για Ποτάμι: «Καλύτερα με τον Μητσοτάκη»

Το απόγευμα θα γίνει ψηφοφορία για τη λήψη των αποφάσεων και θα ακολουθήσει η κεντρική πολιτική ομιλία του κου Θεοδωράκη, στις 18:30.

Στον αντίποδα, υπάρχουν στελέχη, όπως ο Παναγιώτης Καρκατσούλης και ο Παναγιώτης Βλάχος, που έχουν δηλώσει ότι θα παραμείνουν στο Κίνημα Αλλαγής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις