Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ο «Κήπος» στο Από Μηχανής Θέατρο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο «Κήπος» στο Από Μηχανής Θέατρο

Παγκόσμια πρεμιέρα τον Οκτώβριο στο Από Μηχανής Θέατρο για το έργο Ο Κήπος του διακεκριμένου Καναδού ηθοποιού και συγγραφέα Bruce Gooch με πρωταγωνιστές τον Στέλιο Μάινα και την Κάτια Σπερελάκη. Ο Κήπος (Tangled Garden) είναι το τελευταίο έργο του Bruce Gooch, σημαντικού ηθοποιού και συγγραφέα με επιτυχίες σε πολυάριθμες παραγωγές σε Η.Π.Α και Καναδά και […]

Παγκόσμια πρεμιέρα τον Οκτώβριο στο Από Μηχανής Θέατρο για το έργο Ο Κήπος του διακεκριμένου Καναδού ηθοποιού και συγγραφέα Bruce Gooch με πρωταγωνιστές τον Στέλιο Μάινα και την Κάτια Σπερελάκη.

Ο Κήπος (Tangled Garden) είναι το τελευταίο έργο του Bruce Gooch, σημαντικού ηθοποιού και συγγραφέα με επιτυχίες σε πολυάριθμες παραγωγές σε Η.Π.Α και Καναδά και ιδρυτικού μέλους της Εταιρείας Θεάτρου New Fangled Stages, η οποία εδρεύει στο Τορόντο.

Έρχεται το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018

Το Από Μηχανής Θέατρο σε συνεργασία με την New Fangled Stages θα παρουσιάσει σε παγκόσμια πρεμιέρα τον Κήπο (Tangled Garden) ενώ θα φιλοξενήσει και την αγγλική παραγωγή του έργου με πρωταγωνιστές τον ίδιο τον Bruce Gooch και την Lynn Voght.

Οι «Βάκχες» στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Συντελεστές:

Κείμενο: Bruce Gooch

Μετάφραση: Κάτια Σπερελάκη

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μυλωνάς

Φωτισμοί: Γιώργος Αγιαννίτης

Βοηθός Σκηνοθέτη: Βίκη Παναγιωτοπούλου

Φωτογραφίες: Πάτροκλος Σκαφίδας

Παίζουν: Στέλιος Μάινας, Κάτια Σπερελάκη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις