Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / «Πανηγυρισμοί» ΣΥΡΙΖΑ για την Ηριάννα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πανηγυρισμοί» ΣΥΡΙΖΑ για την Ηριάννα

Μόλις λίγα λεπτά μετά την απόφαση του Εφετείου που αθώωσε τον Περικλή και την Ηριάννα, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την απόφαση του δικαστηρίου. Με δήλωση της, η εκπροσώπος Τύπου του κόμματος Ράνια Σβίγκου, έκανε λόγο για νίκη του κινήματος συμπαράστασης στους δυο συλληφθέντες και για αποκατάσταση του αισθήματος εμπιστοσύνης στην Δικαιοσύνη. Ομόφωνη η […]

Μόλις λίγα λεπτά μετά την απόφαση του Εφετείου που αθώωσε τον Περικλή και την Ηριάννα, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την απόφαση του δικαστηρίου.

Με δήλωση της, η εκπροσώπος Τύπου του κόμματος Ράνια Σβίγκου, έκανε λόγο για νίκη του κινήματος συμπαράστασης στους δυο συλληφθέντες και για αποκατάσταση του αισθήματος εμπιστοσύνης στην Δικαιοσύνη.

Ομόφωνη η απόφαση για την Ηριάννα και τον Περικλή

Θέση πήρε και ο Αλέξης Τσίπρας με ένα tweet από τον πρωθυπουργικό λογαριασμό του. Ο πρωθυπουργός πανηγύρισε για την απόφαση αθώωσης της Ηριάννας και του Περικλή.

«Σήμερα αποκαταστάθηκε μια μεγάλη αδικία απέναντι σε δύο νέους ανθρώπους. Η δημοκρατία και το κράτος δικαίου ανέπνευσαν #free_Irianna», έγραψε ο κ. Τσίπρας.

Η πρόταση της εισαγγελέως για την Ηριάννα και τον Περικλή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις