Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ηριάννα και Περικλής: Έναν χρόνο έγκλειστοι (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Ηριάννα και Περικλής: Έναν χρόνο έγκλειστοι (vid)

Στο Πενταμελές Εφετείο της Αθήνας πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 28/6 η εκδίκαση της υπόθεσης με κατηγορούμενους την Ηριάννα και τον Περικλή. Οι δύο νεαροί είχαν κριθεί ένοχοι σε πρώτο βαθμό για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και είχαν καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 13 ετών ο καθένας τους, για συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς. Στο Πενταμελές Εφετείο η δίκη των […]

Στο Πενταμελές Εφετείο της Αθήνας πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 28/6 η εκδίκαση της υπόθεσης με κατηγορούμενους την Ηριάννα και τον Περικλή.

Οι δύο νεαροί είχαν κριθεί ένοχοι σε πρώτο βαθμό για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και είχαν καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 13 ετών ο καθένας τους, για συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς.

Στο Πενταμελές Εφετείο η δίκη των Ηριάννα Λ. και Περικλή Μ.

Ηριάννα και Περικλής εδώ και ένα χρόνο παραμένουν έγκλειστοι στις φυλακές, αναμένοντας την τελική απόφαση, παρότι η υπεράσπιση χαρακτηρίζει τα στοιχεία σε βάρος τους ελλειπή και αποσπασματικά.

Στο πλευρό της Ηριάννας και του Περικλή βρίσκονται αλληλέγγυοι και οργανώσεις της αριστεράς, με κάλεσμά τους για συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από το Εφετείο Αθηνών, στις 9 το πρωί.

Θεόδωρος Μαντάς για Ηριάννα: Η αναλγησία έχει πρόσωπο

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί και βίντεο συμπαράστασης στην Ηριάννα στο οποίο συμμετέχουν και επώνυμοι καλλιτέχνες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις