Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ο «Άλικος Χυμός» στο Μέγαρο Μουσικής
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο «Άλικος Χυμός» στο Μέγαρο Μουσικής

Την τέταρτη ποιητική της συλλογή με τίτλο «Άλικος Χυμός», που κυκλοφορεί από της εκδόσεις «Λυκόφως», παρουσίασε η Τζένη Βλαχώνη σε ειδική εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής παρουσία εκλεκτών καλεσμένων και προσωπικοτήτων από τον χώρο των γραμμάτων και των Τεχνών. Η ποιητική συλλογή «Άλικος Χυμός» αποτελεί σύμφωνα με τους ειδήμονες ‘’την καλύτερη «κόγχη» της λυρικής έκφρασης της […]

Την τέταρτη ποιητική της συλλογή με τίτλο «Άλικος Χυμός», που κυκλοφορεί από της εκδόσεις «Λυκόφως», παρουσίασε η Τζένη Βλαχώνη σε ειδική εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής παρουσία εκλεκτών καλεσμένων και προσωπικοτήτων από τον χώρο των γραμμάτων και των Τεχνών.

Η ποιητική συλλογή «Άλικος Χυμός» αποτελεί σύμφωνα με τους ειδήμονες ‘’την καλύτερη «κόγχη» της λυρικής έκφρασης της Τζένης Βλαχώνη, την καλύτερη δημιουργική της στιγμή”.

Δυνατοί θεατρικοί μονόλογοι στο Φεστιβάλ «Βράχων»

Η κα Βλαχώνη έχει διατελέσει μέλος της κριτικής επιτροπής στο παγκόσμιο διαγωνισμό ποίησης στην Βαυαρία και είναι μέλος της Αμφικτιονίας Ελληνισμού και της UNESCO.Έχει λάβει δύο βραβεία στο Ευρωπαϊκό διαγωνισμό ποίησης στην Ιταλία ενώ ποιήματά της έχουν μεταφρασθεί στα Αγγλικά και στα Πολωνικά όπου μάλιστα, έχουν συμπεριληφθεί σε δύο μεγάλες ποιητικές ανθολογίες της Πολωνίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις