Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μαχαίρωσε τον ληστή του για να σωθεί
ΕΛΛΑΔΑ

Μαχαίρωσε τον ληστή του για να σωθεί

Άφωνοι παρακολουθούσαν οι τουρίστες στο Βαθύ της Σάμου το άγριο επεισόδιο που εξελίχθηκε μπροστά στα μάτια τους με δράστες και θύματα νεαρούς αλλοδαπούς που συνελήφθησαν. Αρχικά, οι δυο από τους δράστες ηλικίας 26 και 22 χρόνων φέρονται ότι χτύπησαν έναν 28χρονο αλλοδαπό και τον λήστεψαν, αρπάζοντας του το κινητό του και 40 ευρώ. Άρπαξαν ρολόι […]

Άφωνοι παρακολουθούσαν οι τουρίστες στο Βαθύ της Σάμου το άγριο επεισόδιο που εξελίχθηκε μπροστά στα μάτια τους με δράστες και θύματα νεαρούς αλλοδαπούς που συνελήφθησαν.

Αρχικά, οι δυο από τους δράστες ηλικίας 26 και 22 χρόνων φέρονται ότι χτύπησαν έναν 28χρονο αλλοδαπό και τον λήστεψαν, αρπάζοντας του το κινητό του και 40 ευρώ.

Άρπαξαν ρολόι 200.000 ευρώ από τουρίστα

Όμως, εκείνος δεν το έβαλε κάτω και τους επιτέθηκε με μαχαίρι, με το οποίο τραυμάτισε τον 26χρονο σε διάφορα σημεία του σώματος του.

Οι μάρτυρες κάλεσαν αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες και στους τρεις αλλοδαπούς και τους προσήγαν στην Ασφάλεια για προανάκριση.

Άφησε την τελευταία της πνοή ενώ κολυμπούσε

Τελικά, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 26χρονου και του 22χρονου για ληστεία και πρόκληση σωματικών βλαβών και σε βάρος του 28χρονου για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Και οι τρεις παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών που τους άσκησε τις αντίστοιχες διώξεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις