Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μουντιάλ 2018: Χάνει τον «τελικό» ο Χούμελς
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μουντιάλ 2018: Χάνει τον «τελικό» ο Χούμελς

Χωρίς τον Ματ Χούμελς αναμένεται να παραταχθεί η Γερμανία στον “τελικό” με τη Σουηδία για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ 2018. Ο κορυφαίος Γερμανός αμυντικός τραυματίστηκε στην προπόνηση και δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι με τους Σκανδιναβούς. Ο Ματ Χούμελς δεν θα βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν, στη διάθεση του Γιόακιμ Λεβ, […]

Χωρίς τον Ματ Χούμελς αναμένεται να παραταχθεί η Γερμανία στον “τελικό” με τη Σουηδία για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ 2018.

Ο κορυφαίος Γερμανός αμυντικός τραυματίστηκε στην προπόνηση και δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι με τους Σκανδιναβούς.

Ο Ματ Χούμελς δεν θα βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν, στη διάθεση του Γιόακιμ Λεβ, για το παιχνίδι της Γερμανίας με τη Σουηδία.

Οπαδοί της Αργεντινής «σκοτώνουν» στο ξύλο Κροάτη (vid)

Η αναμέτρηση για τα «πάντσερ» είναι «τελικός», μετά την ήττα τους από το Μεξικό στην πρεμιέρα του Μουντιάλ 2018, με τον κορυφαίο αμυντικό τους να αναμένεται να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του από τον πάγκο.

Μουντιάλ 2018: «Ξέσπασε» σε κλάματα ο Νεϊμάρ! (vid)

«Πιθανότατα δεν θα είναι σε θέση να παίξει», υποστήριξε ο Λεβ για τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό της Μπάγερν, ο οποίος τραυματίστηκε στον λαιμό στη χθεσινή προπόνηση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις