Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

23

Φεβρουαρίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Νέα στάση εργασίας στα λεωφορεία
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα στάση εργασίας στα λεωφορεία

Νέα στάση εργασίας κάνουν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία Η Αθήνα θα μείνει χωρίς λεωφορεία για ώρες. Η στάση εργασίας είναι προγραμματισμένη από τις 11:00 έως τις 17:00. Αυτό σημαίνει ότι τα οχήματα του ΟΑΣΑ θα ξεκινήσουν να αποσύρονται από τους δρόμους λίγο πριν από τις 11:00. Η νέα στάση εργασίας των εργαζομένων στον ΟΑΣΑ γίνεται […]

Νέα στάση εργασίας κάνουν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία

Η Αθήνα θα μείνει χωρίς λεωφορεία για ώρες. Η στάση εργασίας είναι προγραμματισμένη από τις 11:00 έως τις 17:00. Αυτό σημαίνει ότι τα οχήματα του ΟΑΣΑ θα ξεκινήσουν να αποσύρονται από τους δρόμους λίγο πριν από τις 11:00.

Η νέα στάση εργασίας των εργαζομένων στον ΟΑΣΑ γίνεται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείσιμο του αμαξοστασίου του Ελληνικού και τη συρρίκνωση του συγκοινωνιακού έργου.

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης, έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες στις 12:30 στα κεντρικά γραφεία της Ο.ΣΥ.

«Στο στόχαστρο βρίσκονται για ακόμη μία φορά, εκτός των άλλων, οι εργαζόμενοι της Ο.ΣΥ. και το επιβατικό κοινό» αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ και προσθέτει: «Η πολιτική ηγεσία σε συνεργασία με τη διοίκηση προσπαθεί να κλείσει το Α/Σ του Ελληνικού, του μεγαλύτερου αμαξοστασίου της Ο.ΣΥ.».

«Μπατσάκια του χιλιάρικου σας γ….» – Η χλιδάτη ζωή των Αλβανών κακοποιών (pics)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις