Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δημοτικός σύμβουλος καλεί σε αντίποινα: «Σπάστε αυτοκίνητα και μαγαζιά»
ΕΛΛΑΔΑ

Δημοτικός σύμβουλος καλεί σε αντίποινα: «Σπάστε αυτοκίνητα και μαγαζιά»

Με μια επιστολή ζήτησε γραπτά συγνώμη ο δημοτικός σύμβουλος Παγγαίου, Χρήστος Πριονίδης, ο οποίος στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, παρακίνησε να σπάσουν μαγαζιά και αυτοκίνητα μελών του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του, οι οποίες καλούσαν σε βία και αντίποινα, ο δημοτικός σύμβουλος τα «πήρε πίσω». Παραιτήθηκε μετά την ανάρτηση ο Χρήστος Πασχαλίδης «Θέλω […]

Με μια επιστολή ζήτησε γραπτά συγνώμη ο δημοτικός σύμβουλος Παγγαίου, Χρήστος Πριονίδης, ο οποίος στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, παρακίνησε να σπάσουν μαγαζιά και αυτοκίνητα μελών του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του, οι οποίες καλούσαν σε βία και αντίποινα, ο δημοτικός σύμβουλος τα «πήρε πίσω».

Παραιτήθηκε μετά την ανάρτηση ο Χρήστος Πασχαλίδης

«Θέλω να απευθυνθώ κατ’ αρχήν στους κυρίους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ. Είτε είναι βουλευτές, είτε είναι δημοτικοί σύμβουλοι, είτε αγωνιστές πίσω από αυτήν την παράταξη.  Και να τους πω ότι η πλάκα τελείωσε. Κι όταν λέω τελείωσε, τελείωσε».

Και συνέχισε λέγοντας: «είμαστε ένα σκαλοπάτι πριν τον εμφύλιο πόλεμο. Και για αυτό αποκλειστικά φταίνε αυτοί και μόνο αυτοί. Οι Συριζαίοι.» είπε μεταξύ άλλων ο δημοτικός σύμβουλος (ΝΔ) και πρόσθεσε:

«Να τους πληρώσουμε με το ίδιο νόμισμα. Να σταμπάρουμε ποια είναι τα μαγαζιά των Αριστερών, να πάμε να τα σπάσουμε. Όπως έκαναν κι αυτοί στην Αθήνα. Όπως έκαναν αυτοί στην Αθήνα. Να δούνε πόσα απίδια έχει ο σάκος.»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις