Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Σενάρια παράτασης για τις φορολογικές δηλώσεις
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σενάρια παράτασης για τις φορολογικές δηλώσεις

Παράταση έως και τις 30 Ιουλίου, φαίνεται πως θα πάρει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις, η οποία εκπνέει στις 30 Ιουνίου. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών (ΠΟΦΕΕ), ζητά την παράταση από τον διοικητή της ΑΑΔΕ Γιώργο Πιτσιλή, κυρίως λόγω των προβλημάτων που έχουν ανακύψει στη λειτουργία του Taxisnet. Η παράταση θεωρείται δεδομένη από τον κλάδο των […]

Παράταση έως και τις 30 Ιουλίου, φαίνεται πως θα πάρει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις, η οποία εκπνέει στις 30 Ιουνίου.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών (ΠΟΦΕΕ), ζητά την παράταση από τον διοικητή της ΑΑΔΕ Γιώργο Πιτσιλή, κυρίως λόγω των προβλημάτων που έχουν ανακύψει στη λειτουργία του Taxisnet.

Η παράταση θεωρείται δεδομένη από τον κλάδο των φοροτεχνικών.

Επίδομα παιδιού 2018: Μέχρι πότε είναι οι αιτήσεις Α21

Από τις συνολικά 6,3 εκατ. φορολογικές δηλώσεις που αναμένεται να υποβληθούν συνολικά, έχουν υποβληθεί οι μισές, δηλαδή περίπου 3 εκατ.

Μένουν δηλαδή ακόμη 2,3 εκατ, δηλώσεις να υποβληθούν και ο χρόνος που απομένει για τη λήξη της προθεσμίας είναι περίπου δύο εβδομάδες.

Κοινωνικός Τουρισμός 2018: Λήγει η προθεσμία – Ποιοι οι δικαιούχοι

Συγκεκριμένα, παρατηρούνται και φέτος, κυρίως της ώρες αιχμής, το Taxisnet να είναι εξαιρετικά αργό.

Οι φοροτεχνικοί διαμαρτύρονται για τη λειτουργία του Taxisnet, το αλαλούμ με τις βεβαιώσεις του ΕΦΚΑ, τα προβλήματα με τους φιλοξενουμένους, αλλά και τις δηλώσεις αγροτών και συνταξιούχων.

Φορολογικές δηλώσεις: Πόσα θα πληρώσετε σε επιπλέον φόρο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις