Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Νέο αίτημα αποφυλάκισης για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς
ΚΟΣΜΟΣ

Νέο αίτημα αποφυλάκισης για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

Το μεσημέρι τις Τρίτης 19/6 οι δύο Έλληνες αξιωματικοί Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης θα οδηγηθούν εκ νέου στο δικαστήριο της Αδριανούπολης. Το δικαστήριο, θα εξετάσει το νέο αίτημα αποφυλάκισης των δυο Ελλήνων και θα κρίνει αν θα γίνει δεκτό ή όχι. Δριμύ κατηγορώ για τους Έλληνες στρατιωτικούς Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο στρατιωτικοί προσφάτως […]

Το μεσημέρι τις Τρίτης 19/6 οι δύο Έλληνες αξιωματικοί Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης θα οδηγηθούν εκ νέου στο δικαστήριο της Αδριανούπολης.

Το δικαστήριο, θα εξετάσει το νέο αίτημα αποφυλάκισης των δυο Ελλήνων και θα κρίνει αν θα γίνει δεκτό ή όχι.

Δριμύ κατηγορώ για τους Έλληνες στρατιωτικούς

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο στρατιωτικοί προσφάτως μετατέθηκαν – τυπικά – σε ελληνική υπηρεσία στην Άγκυρα προκειμένου να έχουν εκεί διεύθυνση μόνιμης κατοικίας.

Η επίσπευση εξέτασης του νέου αιτήματος γίνεται λόγω των εκλογών στην Τουρκία, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν αυτή την Κυριακή.

Συγκινητικό γράμμα στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

«Έχει εμπλακεί στην εσωτερική πολιτική διαμάχη της Τουρκίας το ζήτημα αυτό, θέλω να πιστεύω ότι μετεκλογικά θα έχει θετική εξέλιξη» δήλωσε σχετικά στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις