Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών
ΚΟΣΜΟΣ

Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Απορρίφθηκε το νέο αίτημα αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, το οποίο κατέθεσαν σήμερα το μεσημέρι στο δικαστήριο της Αδριανούπολης, οι δικηγόροι τους. Οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνται στις φυλακές της Τουρκίας για 111η ημέρα, έχουν μετατεθεί από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ως διπλωματικοί αντιπρόσωποι στην Άγκυρα, προκειμένου να έχουν εκεί διεύθυνση μόνιμης κατοικίας. Νέο αίτημα […]

Απορρίφθηκε το νέο αίτημα αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, το οποίο κατέθεσαν σήμερα το μεσημέρι στο δικαστήριο της Αδριανούπολης, οι δικηγόροι τους.

Οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνται στις φυλακές της Τουρκίας για 111η ημέρα, έχουν μετατεθεί από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ως διπλωματικοί αντιπρόσωποι στην Άγκυρα, προκειμένου να έχουν εκεί διεύθυνση μόνιμης κατοικίας.

Νέο αίτημα αποφυλάκισης για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

Με αυτό τον τρόπο καταρρίπτεται ένα από τα βασικά επιχειρήματα των τουρκικών αρχών οι οποίες ισχυρίζονται ότι δεν μπορεί να προχωρήσει το αίτημα αποφυλάκισης γιατί θεωρούνται ύποπτοι φυγής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κατηγορητήριο δεν έχει ακόμη συνταχθεί, ωστόσο απορρίφθηκε και πάλι το αίτημα αποφυλάκισής τους.

Συγκινητικό γράμμα στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις