Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αγωνία για την τύχη 26χρονης αγνοούμενης
ΕΛΛΑΔΑ

Αγωνία για την τύχη 26χρονης αγνοούμενης

  Κορυφώνεται η αγωνία για την 26χρονη που εξαφανίστηκε από την περιοχή των Τσουκαλείκων στην Πάτρα, σύμφωνα με την καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με το tempo24, η 26χρονη έφυγε από το σπίτι της στις 13 Ιουνίου για να πάει σε σπίτι γνωστών της, στη Βόρεια Ελλάδα, όμως απο τότε χάθηκαν τα ίχνη της. Νεκρή η […]

 

Κορυφώνεται η αγωνία για την 26χρονη που εξαφανίστηκε από την περιοχή των Τσουκαλείκων στην Πάτρα, σύμφωνα με την καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με το tempo24, η 26χρονη έφυγε από το σπίτι της στις 13 Ιουνίου για να πάει σε σπίτι γνωστών της, στη Βόρεια Ελλάδα, όμως απο τότε χάθηκαν τα ίχνη της.

Νεκρή η 75χρονη αγνοούμενη – Ήταν με τα εσώρουχα (pic)

Την καταγγελία έκανε μια γυναίκα 68 ετών, το πρωί της Τρίτης, καθώς η νεαρή κοπέλα δεν έχει δώσει σημεία ζωής, με αποτέλεσμα εδώ και έξι ημέρες η αγωνία των δικών της ανθρώπων να μεγαλώνει.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της από την Αστυνομία, βρίσκονται σε εξέλιξη τόσο στην περιοχή της παραλιακής ζώνης όσο και στην ευρύτερη περιοχή.

Αγνοούμενη βρέθηκε νεκρή στη λίμνη

Σύμφωνα με την μαρτυρία της 68χρονης γυναίκας, η κοπέλα έχει μαύρα μαλλιά και καφέ μάτια, 1.70 ύψος όταν εξαφανίστηκε, φορούσε ασπρόμαυρο πουκάμισο, μαύρο παντελόνι και μαύρα παπούτσια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις