Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αγνοούμενη βρέθηκε νεκρή στη λίμνη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγνοούμενη βρέθηκε νεκρή στη λίμνη

Συναγερμός σήμανε λίγα λεπτά μετά τις 08.00 το πρωί της Τρίτης στα Ιωάννινα, όταν μέσα στα παγωμένα νερά της Παμβώτιδας, εντοπίστηκε το άψυχο σώμα ηλικιωμένης. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιωαννίνων, με τους  πυροσβέστες μετά από λίγη ώρα  να ανασύρουν από τη λίμνη το άψυχο σώμα της. Σύμφωνα με τις πρώτες […]

Συναγερμός σήμανε λίγα λεπτά μετά τις 08.00 το πρωί της Τρίτης στα Ιωάννινα, όταν μέσα στα παγωμένα νερά της Παμβώτιδας, εντοπίστηκε το άψυχο σώμα ηλικιωμένης.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιωαννίνων, με τους  πυροσβέστες μετά από λίγη ώρα  να ανασύρουν από τη λίμνη το άψυχο σώμα της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η σορός φέρεται να ανήκει σε 81χρονη γυναίκα  τα ίχνη της οποίας αγνοούνταν από χθες το απόγευμα με την κόρη της  να δηλώνει την εξαφάνισή της στο Α.Τ Ιωαννίνων .

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της  άτυχης γυναίκας  αναμένεται να ρίξει η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, ενώ την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις