Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / “Πρόστυχος και εγωιστής” ο Νεϊμάρ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Πρόστυχος και εγωιστής” ο Νεϊμάρ

Η εμφάνιση Νεϊμάρ στην πρεμιέρα της Βραζιλίας κόντρα στην Ελβετία δεν ήταν και η καλύτερη, και ήταν αναμενόμενο να δεχτεί εκείνος όλη την κριτική. Οι συμπατριώτες του δημοσιογράφοι και πρώην ποδοσφαιριστές δεν του χαρίστηκαν, χαρακτηρίζοντας το παιχνίδι του με σκληρά κοσμητικά επίθετα. Στα… χνάρια της Αργεντινής η Βραζιλία (vid) Για τον Αρνάλντο Ριμπέιρο του ESPN: […]

Η εμφάνιση Νεϊμάρ στην πρεμιέρα της Βραζιλίας κόντρα στην Ελβετία δεν ήταν και η καλύτερη, και ήταν αναμενόμενο να δεχτεί εκείνος όλη την κριτική.

Οι συμπατριώτες του δημοσιογράφοι και πρώην ποδοσφαιριστές δεν του χαρίστηκαν, χαρακτηρίζοντας το παιχνίδι του με σκληρά κοσμητικά επίθετα.

Στα… χνάρια της Αργεντινής η Βραζιλία (vid)

Για τον Αρνάλντο Ριμπέιρο του ESPN: «Έκανε βαρετή και μη αποδεκτή εμφάνιση. Του άξιζε να έχει αντικατασταθεί από νωρίς», γράφει το gazzetta.gr

Ο Οσβάλντο Πασκοάλ του FOX SPORT τα είπε ακόμα πιο χοντρά: «Παίζοντας με αυτό τον τρόπο δεν είναι παρά ένας… πρόστυχος ποδοσφαιριστής και τίποτα περισσότερο».

Νεϊμάρ: Να πάρουμε το αίμα μας πίσω

Ακόμα και ο πρώην του Ολυμπιακού, Ζε Ελίας έσπευσε να εξηγήσει τις συνέπειες του πόσο κακός ήταν: «Εμφανίστηκε τόσο εγωιστής στο γήπεδο και γι’ αυτό δέχτηκε και τόσα φάουλ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις