Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ολοκληρώθηκε το deal για Όγκνιεν Βράνιες
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολοκληρώθηκε το deal για Όγκνιεν Βράνιες

Παίκτης της Άντερλεχτ ο Όγκνιεν Βράνιες. Η συμφωνία ανάμεσα σε ΑΕΚ κι Άντερλεχτ «έκλεισε». Οι δυο πλευρές τα βρήκαν, τόσο για το ποσό της μεταγραφής του Βόσνιου αμυντικού, όσο και για τον τρόπο καταβολής των χρημάτων. Οι Βέλγοι έκαναν νέα πρόταση στην Ένωση το πρωί της Τρίτης για τον Βόσνιο αμυντικό και το deal ολοκληρώθηκε […]

Παίκτης της Άντερλεχτ ο Βράνιες

Παίκτης της Άντερλεχτ ο Όγκνιεν Βράνιες.

Η συμφωνία ανάμεσα σε ΑΕΚ κι Άντερλεχτ «έκλεισε».

Οι δυο πλευρές τα βρήκαν, τόσο για το ποσό της μεταγραφής του Βόσνιου αμυντικού, όσο και για τον τρόπο καταβολής των χρημάτων.

Οι Βέλγοι έκαναν νέα πρόταση στην Ένωση το πρωί της Τρίτης για τον Βόσνιο αμυντικό και το deal ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ θα βάλει στα ταμεία της 3,5 εκατομμύρια ευρώ, με τα οποία θα μπορέσει να καλύψει το κενό του Βράνιες, αλλά και να ενισχυθεί σ’ άλλες θέσεις που έχει ανάγκη.

Ο Μαραντόνα τα «χώνει» κανονικά στον Σαμπάολι

Η ΑΕΚ αξίωνε τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, με την Άντερλεχτ να προσφέρει αρχικά 2,8 εκατομμύρια και να τα βρίσκουν… στη μέση.

Ο Βόσνιος άσος αποτελεί τον τρίτο βασικό ποδοσφαιριστή της Ένωσης που αποχωρεί από την ομάδα μετά τους Αραούχο και Χριστοδουλόπουλο.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις