Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μωρό γεννήθηκε σε τρένο – Το απίστευτο δώρο του
ΚΟΣΜΟΣ

Μωρό γεννήθηκε σε τρένο – Το απίστευτο δώρο του

Ένα μωρό, αγόρι στο φύλο, γεννήθηκε σε τρένο σήμερα (18/6) Δευτέρα. Το ευχάριστο περιστατικό έγινε στον σταθμό Ομπέρ, στο Παρίσι. Σύμφωνα με τον οργανισμό συγκοινωνιών της γαλλικής πρωτεύουσας (RATP), θα του προσφέρει δωρεάν μετακινήσεις σε όλο του το δίκτυο μέχρι την ηλικία των 25 ετών. Διαβάστε ακόμα: Ζημιές εκατομμυρίων σε πανεπιστήμια (pics) «Μετά την απροσδόκητη γέννηση […]

Ένα μωρό, αγόρι στο φύλο, γεννήθηκε σε τρένο σήμερα (18/6) Δευτέρα.

Το ευχάριστο περιστατικό έγινε στον σταθμό Ομπέρ, στο Παρίσι.

Σύμφωνα με τον οργανισμό συγκοινωνιών της γαλλικής πρωτεύουσας (RATP), θα του προσφέρει δωρεάν μετακινήσεις σε όλο του το δίκτυο μέχρι την ηλικία των 25 ετών.

Διαβάστε ακόμα: Ζημιές εκατομμυρίων σε πανεπιστήμια (pics)

«Μετά την απροσδόκητη γέννηση ενός μωρού σε τραίνο στον σταθμό Ομπέρ, διακόπηκε η κυκλοφορία των τραίνων μεταξύ των σταθμών Ετουάλ και Νασιόν», ανέφερε στον λογαριασμό της στο Twitter o RATP.

Περίπου 15 άτομα βοήθησαν στη γέννηση του μωρού, ενώ ο συρμός εκκενώθηκε με ηρεμία και η κυκλοφορία διακόπηκε και προς τις δύο κατευθύνσεις για τρία τέταρτα.

Διαβάστε ακόμα: «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος» – Τρόμος ξανά στη Γαλλία

«Εξ όσων γνωρίζουμε όλοι είναι καλά. Ο RATP συγχαίρει τη μαμά και προσφέρει στο μωρό τη δυνατότητα να ταξιδεύει δωρεάν σε όλο του το δίκτυο μέχρι τα 25 του χρόνια», τόνισε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις