Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

13

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κρατούμενος ο Μπαρμπαρούσης
ΕΛΛΑΔΑ

Κρατούμενος ο Μπαρμπαρούσης

Ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης παραμένει κρατούμενος, κατόπιν της σημερινής (18/6) του σύλληψης. Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη (20/6). Σύμφωνα, πάντως, με όσα ανέφερε ο συνήγορος του, θα αρνηθεί τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει. Διαβάστε ακόμα: Συνελήφθη ο Μπαρμπαρούσης «Ατυχής επιλογή εκφράσεων, οι οποίες ενσωματώθηκαν στο λόγο του σε μία στιγμή έξαρσης […]

Ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης παραμένει κρατούμενος, κατόπιν της σημερινής (18/6) του σύλληψης.

Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη (20/6). Σύμφωνα, πάντως, με όσα ανέφερε ο συνήγορος του, θα αρνηθεί τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Διαβάστε ακόμα: Συνελήφθη ο Μπαρμπαρούσης

«Ατυχής επιλογή εκφράσεων, οι οποίες ενσωματώθηκαν στο λόγο του σε μία στιγμή έξαρσης του θυμικού. Αυτή δε η φρασεολογία προφανώς είναι απρόσφορα να προκαλέσει τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται».

Και συμπλήρωσε: «Η αδυναμία της κατηγορία είναι η υπερβολή της. Ήδη έχει ανακαλέσει τις επίμεμπτες φράσεις και θα το επαναλάβει. Η πρόθεση του με τη χρήση αυτών των εκφράσεων τελικά ήταν κατά τρόπο εμφατικό να θέσει τους πολιτειακούς παράγοντες προ των ευθυνών τους».

Διαβάστε ακόμα: Μπαρμπαρούσης: Ποινική δίωξη για προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας

Oι αρμόδιες Αρχές αναζητούσαν τον Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση από την Παρασκευή (15/6), έπειτα από ποινική δίωξη που του ασκήθηκε για εσχάτη προδοσία.

Διαβάστε ακόμα: Το σχόλιο του Μπαρμπαρούση για τη «Μακεδονία» (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις