Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μπακογιάννη: «Ο Κοτζιάς έδωσε επιλεκτικά τα έγγραφα»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπακογιάννη: «Ο Κοτζιάς έδωσε επιλεκτικά τα έγγραφα»

Νέες βολές κατά του Νίκου Κοτζιά εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες μετά το πέρας της ψηφοφορίας στη Βουλή. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επανέλαβε τις κατηγορίες ότι ο Υπουργός Εξωτερικών δημοσιοποίησε αποσπασματικά έγγραφα ειδικού χειρισμού του ΥΠΕΞ που αφορούν στη διαπραγμάτευση με τα Σκόπια. Διαβάστε ακόμα: Στα «μαχαίρα» Ντόρα – Κοτζιάς για […]

Νέες βολές κατά του Νίκου Κοτζιά εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες μετά το πέρας της ψηφοφορίας στη Βουλή.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επανέλαβε τις κατηγορίες ότι ο Υπουργός Εξωτερικών δημοσιοποίησε αποσπασματικά έγγραφα ειδικού χειρισμού του ΥΠΕΞ που αφορούν στη διαπραγμάτευση με τα Σκόπια.

Διαβάστε ακόμα:

Στα «μαχαίρα» Ντόρα – Κοτζιάς για έγγραφα του ΥΠΕΞ

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών της ΝΔ, ανέφερε ότι ο κ. Κοτζιάς έδωσε επιλεκτικά τα έγγραφα για δημιουργία εντυπώσεων, ενώ από το πρωί του Σαββάτου, η ίδια τον είχε προκαλέσει να καταθέσει το σύνολο των εγγράφων που αφορούν και στην δική του θητεία και την δική του διαπραγμάτευση με τα Σκόπια.

Διαβάστε ακόμα:

Κοτζιάς για Σκοπιανό: «Η διεθνής συμφωνία είναι πρόοδος»

Όπως είπε, ο κ. Κοτζιάς απέφυγε να το κάνει ώστε να υπάρχει πλήρης ο φάκελος στη διάθεση της Βουλής, των δημοσιογράφων και των ερευνητών και να καταγραφεί ιστορικά η όλη πορεία των συνομιλιών και της διαπραγμάτευσης από τη δημιουργία του θέματος μέχρι σήμερα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις