Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Στα «μαχαίρα» Ντόρα – Κοτζιάς για έγγραφα του ΥΠΕΞ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα «μαχαίρα» Ντόρα – Κοτζιάς για έγγραφα του ΥΠΕΞ

Στα «μαχαίρα» φαίνεται πως παραμένουν η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Νίκος Κοτζιάς όσο αφορά σε έγγραφα του ΥΠΕΞ. Η αντιπαράθεσή τους ξέσπασε μετά την ομιλία της πρώην υπουργού Εξωτερικών χθες (15/6) Παρασκευή στη Βουλή όπου κατηγόρησε τον κο Κοτζιά για συνεργασία με το καθεστώς Χόνεκερ. Η κίνηση «Πράττω» του Νίκου Κοτζιά επιτέθηκε στη βουλευτή της […]

Στα «μαχαίρα» φαίνεται πως παραμένουν η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Νίκος Κοτζιάς όσο αφορά σε έγγραφα του ΥΠΕΞ.

Η αντιπαράθεσή τους ξέσπασε μετά την ομιλία της πρώην υπουργού Εξωτερικών χθες (15/6) Παρασκευή στη Βουλή όπου κατηγόρησε τον κο Κοτζιά για συνεργασία με το καθεστώς Χόνεκερ.

Η κίνηση «Πράττω» του Νίκου Κοτζιά επιτέθηκε στη βουλευτή της ΝΔ αναφέροντας πως «στην προσπάθειά της να συκοφαντήσει» τον υπουργό Εξωτερικών «ακολούθησε την τακτική που ακολουθούν όλοι οι λασπολόγοι».

Διαβάστε ακόμα: Μπακογιάννη – Κοτζιάς: Άγρια κόντρα και απειλές στη Βουλή (vid)

«Αν ο κ. Κοτζιάς ανάλωνε την ίδια ενέργεια στη διαπραγμάτευση που σπαταλάει για να με υβρίζει, δεν θα τρέχαμε τώρα να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα. Προκαλώ δημοσίως τον κo Κοτζιά να καταθέσει το σύνολο των εγγράφων που αφορούν τις διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό ζήτημα από το 1989 μέχρι και σήμερα. Των δικών του συμπεριλαμβανομένων, αν το αντέχει», απάντησε η Ντόρα Μπακογιάννη..

Και συνέχισε: «Όσο και να προσπαθεί, από απολογούμενος δεν μπορεί να γίνει κατήγορος. Ο κ. Κοτζιάς οφείλει μια συγγνώμη όχι σε μένα, αλλά στο λαό για την κάκιστη συμφωνία που έφερε στη Βουλή. Αν δεν το επιτρέπει ο εγωισμός του, ας προσφέρει έστω μια ύστατη υπηρεσία στην πατρίδα: Να υπερψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας της Νέας Δημοκρατίας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις