Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Επίθεση Θεοδωράκη κατά κυβέρνησης και ΝΔ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Θεοδωράκη κατά κυβέρνησης και ΝΔ

Ολομέτωπη επίθεση εξαπέλυσε κατά της ελληνικής κυβέρνησης αλλά και της Νέας Δημοκρατίας ο Σταύρος Θεοδωράκης. «Επί 25 χρόνια χάνουμε ευκαιρίες και δίνουμε τις λάθος μάχες. Όλες οι μεγάλες χώρες έχουν αναγνωρίσει τα Σκόπια ως Μακεδονία, σημείωσε, ενώ έδωσε έμφαση στο ότι το κόμμα του Ερντογάν ήδη έχει ανοίξει γραφεία στην πΓΔΜ, ενώ δημιουργούνται τζαμιά και […]

Ολομέτωπη επίθεση εξαπέλυσε κατά της ελληνικής κυβέρνησης αλλά και της Νέας Δημοκρατίας ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Επί 25 χρόνια χάνουμε ευκαιρίες και δίνουμε τις λάθος μάχες. Όλες οι μεγάλες χώρες έχουν αναγνωρίσει τα Σκόπια ως Μακεδονία, σημείωσε, ενώ έδωσε έμφαση στο ότι το κόμμα του Ερντογάν ήδη έχει ανοίξει γραφεία στην πΓΔΜ, ενώ δημιουργούνται τζαμιά και γίνονται επενδύσεις με χρηματοδότηση τουρκικών τραπεζών. Το εθνικό δίλημμα είναι αν θα παραχωρήσουμε και άλλο έδαφος στην Τουρκία ή θα κόψουμε την προέλασή τους», τόνισε.

Διαβάστε ακόμα: Τόσκας: «Εκεί που μας χρωστούσαν, ζητούν και το βόδι»

«Είμαστε αντίπαλοι, με τον κ. Τσίπρα, αλλά η βοήθεια στην πατρίδα δεν σημαίνει στήριξη στους ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ. Δεν πρέπει να σπαταλάμε δυνάμεις στο Βορρά, αλλά να επικεντρωνόμαστε στη Θράκη, στο Αιγαίο στην Τουρκία. Αν αποτύχει η συμφωνία θα γκρεμιστεί ο Ζάεφ, και θα επιστρέψουν οι εθνικιστές», εξέφρασε ο κος Θεοδωράκης.

Όπως επεσήμανε: «Δεν πρέπει να συρόμαστε από τα συνθήματα της πλατείας όπως έκανε ο Ελευθέριος Βενιζέλος, αλλά και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Μόνο εγώ τα θυμάμαι όλα αυτά; Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεχτήκε τις θεωρίες των ψεκασμένων και η ΝΔ των εθνικιστών… Όσα προσδοκούσε η Αριστερά από τα μνημόνια, προσδοκά η ΝΔ από τα εθνικά θέματα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις