Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Καιρός: Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αττική
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αττική

Πιστός στο «ραντεβού» του ο Μίνωας έκανε την εμφάνιση του στην Αττική, νωρίς το πρωί του Σαββάτου με ένα καλοκαιρινό μπουρίνι που έπληξε πολλές περιοχές. Λίγα λεπτά πριν τις 7 οι ουρανοί άνοιξαν και οι δρόμοι πλημμύρισαν από το νερό της βροχής. Το ξαφνικό μπουρίνι στην Αττική δεν προκάλεσε κυκλοφοριακά προβλήματα, ωστόσο, ένα τεχνικό πρόβλημα […]

Πιστός στο «ραντεβού» του ο Μίνωας έκανε την εμφάνιση του στην Αττική, νωρίς το πρωί του Σαββάτου με ένα καλοκαιρινό μπουρίνι που έπληξε πολλές περιοχές.

Λίγα λεπτά πριν τις 7 οι ουρανοί άνοιξαν και οι δρόμοι πλημμύρισαν από το νερό της βροχής.

Το ξαφνικό μπουρίνι στην Αττική δεν προκάλεσε κυκλοφοριακά προβλήματα, ωστόσο, ένα τεχνικό πρόβλημα στον υπερφορτωμένο ΧΥΤΑ, έχει ως αποτέλεσμα την καθυστερημένη αποκομιδή των σκουπιδιών σε πολλές περιοχές.

Διαβάστε ακόμα:

Ένοπλη ληστεία στο Π. Φάληρο – Οι πρώτες εικόνες (vid)

Η βροχή δυσχεραίνει την κατάσταση, καθώς  τα ορμητικά νερά έχουν παρασύρει σκουπίδια. Χαρακτηριστικά στην περιοχή του Χολαργού οι δρόμοι έχουν γεμίσει με απορρίμματα.

Η απότομη αλλαγή του καιρού ωστόσο, δεν αιφνιδίασε, καθώς η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία είχε προειδοποιήσει για κακοκαιρία αυτό το Σαββατοκύριακο.

 

Διαβάστε ακόμα:

Ο «Μίνωας» σάρωσε το Μεσολόγγι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις