Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

13

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μπλόκα παντού για τον Μπαρμπαρούση
ΕΛΛΑΔΑ

Μπλόκα παντού για τον Μπαρμπαρούση

Συνεχίζονται οι έρευνες στην περιοχή του Ξηρομέρου από την αστυνομία και έχουν στηθεί μπλόκα παντού, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τον Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση ή το αυτοκίνητο. Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής διέφυγε με το βουλευτικό αυτοκίνητο, όταν παραβίασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα τα σήμα των αστυνομικών που επιχείρησαν να τον σταματήσουν το […]

Συνεχίζονται οι έρευνες στην περιοχή του Ξηρομέρου από την αστυνομία και έχουν στηθεί μπλόκα παντού, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τον Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση ή το αυτοκίνητο.

Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής διέφυγε με το βουλευτικό αυτοκίνητο, όταν παραβίασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα τα σήμα των αστυνομικών που επιχείρησαν να τον σταματήσουν το βράδυ της Παρασκευής 15/6, στην Αιτωλοακαρνανία, μετά την ποινική δίωξη σε βάρος του για τα όσα είπε στη Βουλή.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μπαρμπαρούσης και το αιώνιο ερώτημα για τα αυγά

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο Κ. Μπαρμπαρούσης δεν υπάκουσε αρχικά σε σήμα αστυνομικών της τροχαίας να σταματήσει στα διόδια Μεσολογγίου και στη συνέχεια, με ελάχιστη ταχύτητα τα 180 χιλιόμετρα κατάφερε οδηγώντας επικίνδυνα με βροχή, να ξεφύγει με το βουλευτικό Volvo από τα περιπολικά της αστυνομίας που τον καταδίωκαν.

Σημειώνεται ότι η δικογραφία που σχηματίζεται για το συγκεκριμένο περιστατικό της καταδίωξης είναι ανεξάρτητη από τη δικογραφία για τα όσα είπε στη Βουλή.

Διαβάστε ακόμα:

Άγρια καταδίωξη Μπαρμπαρούση στην Εθνική

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης δικογραφίας για την καταδίωξη ο αρχηγός της ΕΛΑΣ έχει ζητήσει να καταθέσουν όλοι οι αστυνομικοί με λεπτομέρειες για τις ενέργειες του καταζητούμενου ώστε να στοιχειοθετηθούν οι κατηγορίες.

Διευκρινίζεται ότι για το αρχηγείο της ΕΛΑΣ δεν τίθεται θέμα ευθύνης των αστυνομικών για τη διαφυγή του Μπαρμπαρούση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις