Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

04

Οκτωβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κλειδώθηκε στο σπίτι του και απειλεί να αυτοκτονήσει
ΕΛΛΑΔΑ

Κλειδώθηκε στο σπίτι του και απειλεί να αυτοκτονήσει

«Συναγερμός» σήμανε στην αστυνομία καθώς ένας 59χρονος έχει κλειστεί στο σπίτι του στην Παραλία Πατρών, και απειλεί να αυτοκτονήσει. Στο σημείο βρίσκεται και διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ., ενώ είναι δύσκολη η προσέγγιση του σπιτιού, καθώς στην αυλή περιφέρονται εξαγριωμένα σκυλιά του 59χρονου. Διαβάστε ακόμα: Μεθυσμένος οδηγός έσπασε το χέρι αστυνομικού! Ο ίδιος στις 5 Μαρτίου απειλούσε […]

«Συναγερμός» σήμανε στην αστυνομία καθώς ένας 59χρονος έχει κλειστεί στο σπίτι του στην Παραλία Πατρών, και απειλεί να αυτοκτονήσει.

Στο σημείο βρίσκεται και διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ., ενώ είναι δύσκολη η προσέγγιση του σπιτιού, καθώς στην αυλή περιφέρονται εξαγριωμένα σκυλιά του 59χρονου.

Διαβάστε ακόμα:

Μεθυσμένος οδηγός έσπασε το χέρι αστυνομικού!

Ο ίδιος στις 5 Μαρτίου απειλούσε να αυτοκτονήσει με καραμπίνα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα tempo24, καθώς τότε διαμαρτυρόταν για θέμα που είχε προκύψει με τη σύνταξή του.

Μάλιστα, τότε είχε επικοινωνήσει με τον Τάσο Πετρόπουλο, έπειτα από αίτημα του 59χρονου και ο υφυπουργός Εργασίας τον είχε διαβεβαιώσει ότι το θέμα του θα διευθετηθεί.

Τώρα, τρεις μήνες αργότερα, ο 59χρονος διαμαρτύρεται για το ίδιο θέμα και απειλεί ξανά με αυτοκτονία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις