Αθήνα

°C

Σάββατο

23

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Απατημένη επιτέθηκε με τσίλι στην ερωμένη του άντρα της! (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Απατημένη επιτέθηκε με τσίλι στην ερωμένη του άντρα της! (pics)

Mία απατημένη γυναίκα αποφάσισε να εκδικηθεί με έναν αρκετά βάρβαρο τρόπο την ερωμένη του άντρα της, σκίζοντας τα ρούχα της και πετώντας καυτερή σκόνη τσίλι πάνω της! Η σύζυγος όταν έμαθε ότι ο άντρας της διατηρούσε για καιρό εξωσυζυγική σχέση με την νεαρή κοπέλα, πήρε την κατάσταση στα χέρια της. Η εξαγριωμένη σύζυγος από το […]

Mία απατημένη γυναίκα αποφάσισε να εκδικηθεί με έναν αρκετά βάρβαρο τρόπο την ερωμένη του άντρα της, σκίζοντας τα ρούχα της και πετώντας καυτερή σκόνη τσίλι πάνω της!

Η σύζυγος όταν έμαθε ότι ο άντρας της διατηρούσε για καιρό εξωσυζυγική σχέση με την νεαρή κοπέλα, πήρε την κατάσταση στα χέρια της.

Η εξαγριωμένη σύζυγος από το Βιετνάμ εισέβαλε στο δωμάτιο που βρίσκονταν οι δύο εραστές κι αφού τα «έψαλε» στον άντρα της για την παράνομη σχέση του, στη συνέχεια στράφηκε προς την νεαρή ερωμένη του.

Διαβάστε ακόμα:

Εκμεταλλευόταν σεξουαλικά την κόρη της πρώην του

Αφού την έβγαλε στο οδόστρωμα μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών και κατοίκων γειτονιάς του Ανόι, της έσκισε τα ρούχα, την χτύπησε άσχημα στο πρόσωπο και το σώμα, ενώ στη συνέχεια άρχισε να την περιλούζει με σκόνη τσίλι και καυτερή σάλτσα.

Η συνέχεια δόθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου μεταφέρθηκε η δράστης, ενώ η νεαρή ερωμένη αναρρώνει από τα τραύματά της σε τοπικό νοσοκομείο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις