Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ για το Ασκληπιείο Βούλας
ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ για το Ασκληπιείο Βούλας

Σάλο έχει προκαλέσει η καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ για τα μηχανήματα των νοσοκομείων που δεν λειτουργούν. «Χωρίς να λειτουργεί ο αξονικός τομογράφος και με βλάβη σε ακτινολογικά μηχανήματα που εξυπηρετούν τα έκτακτα περιστατικά, εφημέρευε, χθες το Ασκληπιείο Βούλας, κορμός των εφημεριών της Αττικής», αναφέρει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία. «Ο αξονικός είναι πάλι χαλασμένος […]

Σάλο έχει προκαλέσει η καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ για τα μηχανήματα των νοσοκομείων που δεν λειτουργούν.

«Χωρίς να λειτουργεί ο αξονικός τομογράφος και με βλάβη σε ακτινολογικά μηχανήματα που εξυπηρετούν τα έκτακτα περιστατικά, εφημέρευε, χθες το Ασκληπιείο Βούλας, κορμός των εφημεριών της Αττικής», αναφέρει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία.

«Ο αξονικός είναι πάλι χαλασμένος από την Δευτέρα 11 Ιουνίου και θα έπρεπε να έχει αντικατασταθεί εδώ και δύο χρόνια, ειδικά για ένα Νοσοκομείο, που εφημερεύει καθημερινά για ορθοπεδικά περιστατικά και οι ανάγκες του είναι πάνω από 20.000 αξονικές τομογραφίες κατ’ έτος».

Διαβάστε ακόμα:

Ένοπλη ληστεία στο Παλαιό Φάληρο

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ: «Το κεντρικό ακτινολογικό εργαστήριο 4 θέσεων εμφάνισε και αυτό βλάβη. Στην εφημερία της Πέμπτης, ουσιαστικά δεν υπήρχε δυνατότητα διάγνωσης των εκτάκτων περιστατικών που διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο» και σύμφωνα με την Ομοσπονδία «εκτάκτως έθεσαν σε λειτουργία το ακτινολογικό μηχάνημα των τακτικών εξωτερικών ιατρείων, το οποίο δεν είναι εύκολο να υποδεχθεί έκτακτα περιστατικά λόγω κατασκευής».

Η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει ότι «το πρωί της Πέμπτης κινδύνεψε ασθενής που διακομίσθη με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο με ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του προσωπικού».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις