Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έγκλημα στην Αταλάντη: Το τραγικό «φινάλε»
ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στην Αταλάντη: Το τραγικό «φινάλε»

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Αταλάντη ένας επιχειρηματίας, όταν εντόπισε τα άψυχα κορμιά του συνεργάτη του και της γυναίκας του. Το άγριο έγκλημα με θύτη έναν επιχειρηματία που σκότωσε την γυναίκα του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία. Σύμφωνα με το Lamiareport πρόκειται για ένα γνωστό […]

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Αταλάντη ένας επιχειρηματίας, όταν εντόπισε τα άψυχα κορμιά του συνεργάτη του και της γυναίκας του.

Το άγριο έγκλημα με θύτη έναν επιχειρηματία που σκότωσε την γυναίκα του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με το Lamiareport πρόκειται για ένα γνωστό στην περιοχή ζευγάρι, με καλές σχέσεις, το οποίο διατηρούσε επιχείρηση στην Αταλάντη.

Διαβάστε ακόμα:

Άγρια επίθεση σε νοσηλεύτρια από ασθενή

Τα δημοσιεύματα από τα τοπικά ΜΜΕ φέρνουν στο φως ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το φονικό. Σύμφωνα με αυτά, το προηγούμενο βράδυ το ζευγάρι ακούστηκε να καυγαδίζει έντονα, κάτι που δεν το συνήθιζε.

Η 42χρονη γυναίκα πάλεψε για να σώσει τη ζωή της, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, αφού βρέθηκε νεκρή στην κουζίνα με πολλαπλές μαχαιριές.

Διαβάστε ακόμα:

Στον ανακριτή ο κρεοπώλης που σκότωσε τη 13χρονη Γιαννούλα

Στον ίδιο χώρο μέσα στην κουζίνα βρέθηκε και το πτώμα του 51χρονου επιχειρηματία, ο οποίος μετά το φονικό που φέρεται να διέπραξε θολωμένος από τον καβγά, πήρε την καραμπίνα την έβαλε κάτω από το σαγόνι και αυτοπυροβολήθηκε.

Το ζευγάρι δεν είχε παιδιά και τα άψυχα σώματά τους εντόπισε συνεργάτης τους που αναζήτησε τον σύζυγο, καθώς δεν είχε φανεί στη δουλειά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις