Αθήνα

°C

Πέμπτη

29

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κατέσχεσαν πάνω από 100 κιλά ακατάλληλα ψάρια
ΕΛΛΑΔΑ

Κατέσχεσαν πάνω από 100 κιλά ακατάλληλα ψάρια

Ακατάλληλα ψάρια συνολικού βάρους 104 κιλών κατάσχεσαν οι ελεγκτές τροφίμων του τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά. Η κατάσχεση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των συστηματικών και στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούν στην αγορά. Διαβάστε ακόμα: Νέο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στις 15/6 Συγκεκριμένα, κατά τον υγειονομικό κτηνιατρικό έλεγχο σε […]

Ακατάλληλα ψάρια συνολικού βάρους 104 κιλών κατάσχεσαν οι ελεγκτές τροφίμων του τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.

Η κατάσχεση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των συστηματικών και στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούν στην αγορά.

Διαβάστε ακόμα:

Νέο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στις 15/6

Συγκεκριμένα, κατά τον υγειονομικό κτηνιατρικό έλεγχο σε πλανόδιο έμπορο και σε εστιατόριο του Πειραιά, οι ελεγκτές κτηνίατροι εντόπισαν και κατάσχεσαν διάφορα νωπά αλιεύματα (γαύρο, σαρδέλα, μπακαλιάρο και τσιπούρα) βάρους 40 κιλών και 64 κιλών αντίστοιχα.

Οι αρμόδιοι προχώρησαν στην κατάσχεση λόγω απουσίας της απαιτούμενης άδειας πλανόδιου εμπόρου και των προβλεπομένων συνοδευτικών εγγράφων σε συνδυασμό με μη αποδεκτές συνθήκες μεταφοράς, θερμοκρασίας, υγιεινής, την απουσία πιστοποιητικού υγείας και την απουσία άδειας καταλληλότητας οχήματος μεταφοράς τροφίμων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις