Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / «Ψαλίδι» σε δρομολόγια του ΟΣΕ
ΕΛΛΑΔΑ

«Ψαλίδι» σε δρομολόγια του ΟΣΕ

«Ψαλίδι» σε δρομολόγια του ΟΣΕ ανακοινώθηκαν στη γραμμή Λάρισας – Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες από το taxydromos, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ καταργεί το πρώτο πρωινό δρομολόγιο από Βόλο για Λάρισα στις 05.30 το πρωί, όπως επίσης και το τελευταίο βραδινό που ξεκινούσε από το σιδηροδρομικό σταθμό του Βόλου στις 23.25. Επιπλέον, καταργούνται το πρώτο πρωινό από Λάρισα στις 04.30 […]

«Ψαλίδι» σε δρομολόγια του ΟΣΕ ανακοινώθηκαν στη γραμμή Λάρισας – Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το taxydromos, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ καταργεί το πρώτο πρωινό δρομολόγιο από Βόλο για Λάρισα στις 05.30 το πρωί, όπως επίσης και το τελευταίο βραδινό που ξεκινούσε από το σιδηροδρομικό σταθμό του Βόλου στις 23.25.

Επιπλέον, καταργούνται το πρώτο πρωινό από Λάρισα στις 04.30 και το βραδινό δρομολόγιο των 22.30.

Διαβάστε ακόμα: Κι άλλη ταλαιπωρία – Στάση εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ

Να σημειωθεί πως μέχρι πριν από λίγα χρόνια, τα δρομολόγια από Βόλο για Λάρισα – Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ήταν 18, ενώ τώρα έχουν παραμείνει μόνο επτά.

Ο Σύνδεσμος Σιδηροδρομικών Θεσσαλίας, κάνει λόγο για εγκατάλειψη του Θεσσαλικού Σιδηρόδρομου και καλεί τους βουλευτές της Μαγνησίας, την Περιφέρεια, το Δήμο Βόλου και τους άλλους ΟΤΑ να παρέμβουν προκειμένου να σταματήσει «η απομόνωση του Θεσσαλικού Σιδηροδρόμου» όπως αναφέρεται.

Η κατάργηση των συγκεκριμένων δρομολογίων, έρχεται σε συνέχεια της κατάργησης των απευθείας δρομολογίων προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η οποία επίσης έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα μετακίνησης σε μεγάλη μερίδα του επιβατικού κοινού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις