Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Παύλος Γιαννακόπουλος: Δέος στο τελευταίο «χειροκρότημα» (pics+vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παύλος Γιαννακόπουλος: Δέος στο τελευταίο «χειροκρότημα» (pics+vid)

Σήμερα (13/6) Τετάρτη συγγενείς, συνάδερφοι και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Παύλο Γιαννακόπουλο. Υπό την ιαχή «αθάνατος» και το σύνθημα «Παύλο ζεις εσύ μας οδηγείς» τον αποχαιρέτησαν χιλιάδες άνθρωποι που βρέθηκαν στη Μητρόπολη Αθηνών για να πουν το ύστατο χαίρε στον ιστορικό ηγέτη του Παναθηναϊκού. Εκπρόσωποι από διάφορους χώρος, όπως είναι ο πολιτικός και ο […]

Σήμερα (13/6) Τετάρτη συγγενείς, συνάδερφοι και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Υπό την ιαχή «αθάνατος» και το σύνθημα «Παύλο ζεις εσύ μας οδηγείς» τον αποχαιρέτησαν χιλιάδες άνθρωποι που βρέθηκαν στη Μητρόπολη Αθηνών για να πουν το ύστατο χαίρε στον ιστορικό ηγέτη του Παναθηναϊκού.

Εκπρόσωποι από διάφορους χώρος, όπως είναι ο πολιτικός και ο καλλιτεχνικός, πέρα από τον αθλητικό, βρέθηκαν στη Μητρόπολη Αθηνών προκειμένου να αποτίσουν φόρο τιμής στον σπουδαίο επιχειρηματία.

Διαβάστε ακόμα: «Παύλο Θεέ, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ

Μερικοί που έδωσαν το παρών ήταν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής,  ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο βουλευτής και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, ο πρώην βουλευτής Ευάγγελος Αντώναρος.

Τραγικές φιγούρες στην Μητρόπολη ο αδελφός του Παύλου Γιαννακόπουλου, Θανάσης, και ο υιός του Δημήτρης. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αφίχθη πρώτος και με την εμφάνιση του καταχειροκροτήθηκε από το πλήθος.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος βγήκε από το αυτοκίνητο του, συνοδευόμενος από τη σύζυγο και την κόρη του και κατευθύνθηκε συντετριμμένος προς το παρεκκλήσι.

Λίγο αργότερα, αφίχθη και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μαζί με τη μητέρα και την οικογένεια του, με τον ίδιο να είναι καταρρακωμένο.

Στο μεταξύ, στο Ναό έδωσαν το «παρών» και οι… ισχυροί άνδρες της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, και ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος αποδοκιμάστηκε έντονα, ενώ στεφάνι απέστειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης.

Επίσης, εκεί ήταν και ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης, όπως και οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Γιάννης Μπουρούσης, Δημήτρης Πεδουλάκης, κ.α.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις