Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αυτά είναι τα φαβορί για τον διάδοχο του Ραχόι
ΚΟΣΜΟΣ

Αυτά είναι τα φαβορί για τον διάδοχο του Ραχόι

Ο Μαριάνο Ραχόι εγκαταλείπει την ηγεσία του μεγαλύτερου κόμματος της Ισπανίας, μετά από 14 χρόνια, μετά την εκδίωξή του από την εξουσία με πρόταση μομφής των σοσιαλιστών. Το Λαϊκό Κόμμα της Ισπανίας ετοιμάζεται να εκλέξει τον διάδοχο του Μαριάνο Ραχόι, στα τέλη Ιουλίου, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε διαβεβαιώνοντας πως δεν έχει ορίσει κάποιον «δελφίνο». Διαβάστε ακόμα: […]

Ο Μαριάνο Ραχόι εγκαταλείπει την ηγεσία του μεγαλύτερου κόμματος της Ισπανίας, μετά από 14 χρόνια, μετά την εκδίωξή του από την εξουσία με πρόταση μομφής των σοσιαλιστών.

Το Λαϊκό Κόμμα της Ισπανίας ετοιμάζεται να εκλέξει τον διάδοχο του Μαριάνο Ραχόι, στα τέλη Ιουλίου, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε διαβεβαιώνοντας πως δεν έχει ορίσει κάποιον «δελφίνο».

Διαβάστε ακόμα:

Σαλβίνι: Η Ιταλία σταματά να σκύβει το κεφάλι

Το έκτακτο συνέδριο του PP θα πραγματοποιηθεί στις 20 και 21 Ιουλίου, δήλωσε ο Ραχόι έπειτα από συνεδρίαση του κόμματός του.

«Η τελευταία απόφασή μου ήταν να φύγω, συνεπώς δεν θα πάρω άλλη απόφαση για το PP. Κανένα από τα πρόσωπα που μπορούν να διεκδικήσουν την προεδρία του κόμματος δεν έχει ανάγκη τη στήριξή μου.

Διαβάστε ακόμα:

Η Ισπανία «αγκαλιάζει» τους μετανάστες

Τα ονόματα που κυκλοφορούν για τη διαδοχή του Ραχόι είναι αυτά της πρώην υπουργού Άμυνας και νυν δεύτερης στην ιεραρχία του PP Μαρία Ντολόρες ντε Κοσπεντάλ, της Σοράγια Σάενθ ντε Σανταμαρία, αντιπροέδρου της καθαιρεθείσας κυβέρνησης, ή του Αλμπέρτο Νούνιεθ Φεϊχό, προέδρου της Γαλικίας από την οποία κατάγεται ο Ραχόι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις