Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Συγγνώμη από τον Σάντσεθ απαιτεί ο Ντε Χέα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συγγνώμη από τον Σάντσεθ απαιτεί ο Ντε Χέα

Μανιάτικο κρατά ο Νταβίντ Ντε Χέα, παλαιότερες δηλώσεις του Πέδρο Σάντσεθ. Απαιτεί μάλιστα δημόσια συγγνώμη. Ο τότε ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τώρα πρωθυπουργός της Ισπανίας  είχε δηλώσει το 2016 πριν από το EURO,  ότι δεν αισθάνεται άνετα να βλέπει τον Ντε Χέα να υπερασπίζεται την εστία της εθνικής ομάδας. Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ […]

Μανιάτικο κρατά ο Νταβίντ Ντε Χέα, παλαιότερες δηλώσεις του Πέδρο Σάντσεθ. Απαιτεί μάλιστα δημόσια συγγνώμη.

Ο τότε ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τώρα πρωθυπουργός της Ισπανίας  είχε δηλώσει το 2016 πριν από το EURO,  ότι δεν αισθάνεται άνετα να βλέπει τον Ντε Χέα να υπερασπίζεται την εστία της εθνικής ομάδας.

Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Ισπανίας απαιτεί να ειπωθεί δημόσια η συγγνώμη του πρωθυπουργού, ακριβώς όπως δημόσια είχαν τότε γίνει οι δηλώσεις Σάντσεθ.

Νέο ρεκόρ για την Μαρία Σάκκαρη

Η υπόθεση αφορά την εμπλοκή του ονόματος του Ντε Χέα σε σεξουαλική επίθεση, πριν από δύο χρόνια. Και ο τερματοφύλακας δεν έχει ξεχάσει τι είχε πει για εκείνον ο Σάντσεθ.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, πριν από την αναχώρηση για τη Ρωσία ενόψει του Μουντιάλ και είχε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσει το ζήτημα με τον 27χρονο. Όμως ο 27χρονος δεν έχει καλυφθεί.

«Αποδέχθηκα τη συγγνώμη του ευγενικά. Το θέμα είναι ότι τότε είχε μιλήσει δημόσια. Για αυτό πιστεύω ότι και η συγγνώμη του πρέπει να γίνει επίσης δημοσίως», εξήγησε ο ποδοσφαιριστής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις