Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / G7: Μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις (pic)
ΚΟΣΜΟΣ

G7: Μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις (pic)

Η φωτογραφία που δημοσίευσε ο εκπρόσωπος της Ανγκελα Μέρκελ, Στέφεν Ζάιμπερτ, αποτυπώνει χωρίς λόγια τι έγινε στη Σύνοδο των G7. Ο Ντόναλντ Τραμπ κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια σε μια καρέκλα και μπροστά του όρθιοι βρίσκονται οι υπόλοιποι ηγέτες. Η Άνγκελα Μέρκελ φαίνεται να έχει απηυδήσει με τον Αμερικανό πρόεδρο, ο οποίος μάλλον δεν ενδιαφέρεται τόσο για όσα […]

Η φωτογραφία που δημοσίευσε ο εκπρόσωπος της Ανγκελα Μέρκελ, Στέφεν Ζάιμπερτ, αποτυπώνει χωρίς λόγια τι έγινε στη Σύνοδο των G7.

Ο Ντόναλντ Τραμπ κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια σε μια καρέκλα και μπροστά του όρθιοι βρίσκονται οι υπόλοιποι ηγέτες.

Η Άνγκελα Μέρκελ φαίνεται να έχει απηυδήσει με τον Αμερικανό πρόεδρο, ο οποίος μάλλον δεν ενδιαφέρεται τόσο για όσα του λένε.

Διαβάστε ακόμα:

Στην Κρήτη το Air Force 1 του Τραμπ

«Δεύτερη ημέρα της G7 στον Καναδά: διαβουλεύσεις στο περιθώριο της επίσημης ημερήσιας διάταξης», έγραψε ο Ζάιμπερτ.

Οι φωτογραφίες έρχονται την ώρα που ο Τραμπ αποχώρησε από την διάσκεψη της G7, κίνηση που υπογραμμίζει τις βαθιές ρωγμές που υπάρχουν μεταξύ των «6» και των ΗΠΑ, ειδικά μετά την επιβολή των δασμών για τις εισαγωγές προϊόντων στην αμερικανική αγορά.

Συγκεκριμένα, χθες Σάββατο, ο Ντόναλντ Τραμπ απέσυρε ξαφνικά την υποστήριξή του από το τελικό ανακοινωθέν της διήμερης συνόδου κορυφής που πραγματοποιήθηκε στη Λα Μαλμπέ (Κεμπέκ, ανατολικός Καναδάς), παρά τον συμβιβασμό που εκπονήθηκε έπειτα από μάχη πάνω στα εμπορικά ζητήματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις