Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

23

Φεβρουαρίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Athens Pride: Η Βουλή στα χρώματα του ουράνιου τόξου
ΕΛΛΑΔΑ

Athens Pride: Η Βουλή στα χρώματα του ουράνιου τόξου

Με σύνθημα «Παρούσα» και θέμα τις διακρίσεις εις βάρος των γυναικών ξεκίνησε η φετινή «παρέλαση Υπερηφάνειας», το Athens Pride 2018. στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας. Η διοργάνωση πραγματοποιείται για 14η διαδοχική χρονιά στην Αθήνα και είναι η δεύτερη φορά που η παρέλαση θα διεξαχθεί στην Πλατεία Συντάγματος, όπου στη συνέχεια […]

Με σύνθημα «Παρούσα» και θέμα τις διακρίσεις εις βάρος των γυναικών ξεκίνησε η φετινή «παρέλαση Υπερηφάνειας», το Athens Pride 2018. στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται για 14η διαδοχική χρονιά στην Αθήνα και είναι η δεύτερη φορά που η παρέλαση θα διεξαχθεί στην Πλατεία Συντάγματος, όπου στη συνέχεια θα στηθεί ένα μεγάλο πάρτι με γνωστούς καλλιτέχνες και Drag Acts.

Αποδεχόμενη το αίτημα του «Athens Pride-Φεστιβάλ Υπερηφάνειας», η Βουλή των Ελλήνων θα προβάλλει απόψε, για πρώτη φορά, το λογότυπο του φορέα σε μέρος της πρόσοψης του κτιρίου της, στη διάρκεια της εκδήλωσης-παρέλασης, θέλοντας να περάσει στους πολίτες το μήνυμα του σεβασμού στη διαφορετικότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Διαβάστε ακόμα:

Έσβησαν την φωτιά και βρήκαν τον «θησαυρό»!

«Η ελληνική κυβέρνηση δηλώνει #παρούσα στον αγώνα για ίσα δικαιώματα, για τη δημιουργία μια κοινωνίας προόδου, μιας κοινωνίας αλληλεγγύης, μιας κοινωνίας αξιοπρέπειας» έγραψε στο Twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Με απόφαση επίσης της Περιφέρειας Αττικής, που στηρίζει τη διεξαγωγή του Athens Pride, στο κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας έχει αναρτηθεί ένα τεράστιο πανό που μεταφέρει το μήνυμα του φετινού Athens Pride, ενώ στα χρώματα του Φεστιβάλ Υπηρηφάνειας θα βαφτούν όλες οι διαβάσεις περιμετρικά της πλατείας Συντάγματος προκειμένου να υποδεχθούν τη διοργάνωση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις