Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αμετανόητος ο Καμπόσος, παρά την διαγραφή
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αμετανόητος ο Καμπόσος, παρά την διαγραφή

Ο Δημήτρης Καμπόσος γλίτωσε τη διαγραφή την πρώτη φορά που υποστήριξε την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη, όμως οι νέες δηλώσεις δεν άφησαν εναλλακτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Έτσι, είναι εκτός Νέας Δημοκρατίας. Ο δήμαρχος Άργους, σε ανάρτησή του στο Facebook, μετά τη διαγραφή του από τη ΝΔ με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφέρει χαρακτηριστικά: «δεν αισθάνομαι ότι έχω […]

Ο Δημήτρης Καμπόσος γλίτωσε τη διαγραφή την πρώτη φορά που υποστήριξε την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη, όμως οι νέες δηλώσεις δεν άφησαν εναλλακτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Έτσι, είναι εκτός Νέας Δημοκρατίας.

Ο δήμαρχος Άργους, σε ανάρτησή του στο Facebook, μετά τη διαγραφή του από τη ΝΔ με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφέρει χαρακτηριστικά: «δεν αισθάνομαι ότι έχω διαπράξει κάποιο έγκλημα για να ντρέπομαι».

Σάλος με την ανάρτηση Καμπόσου: Τα ρίχνει σε συνεργάτη!

Η ανάρτησή του:

«Ενημερώθηκα πριν λίγο για την απόφαση του προέδρου της Ν.Δημοκρατίας . Είναι κάτι που με λυπεί βέβαια αλλά δεν αισθάνομαι ότι έχω διαπράξει κάποιο έγκλημα για να ντρέπομαι.

Δεν συμφωνώ με όσα λέει και πράττει ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης και απαιτώ όλοι να σεβαστούν την πατρίδα μου όπως σεβόμαστε και εμείς τους άλλους.

Παραμένω σταθερός στις ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΛΟΓΟΥ.

Συνεχίζει ο Καμπόσος: Απίστευτες δηλώσεις για τον Μπουτάρη (vid)

Παραμένω πιστός εργάτης της πατρίδας μου και του λαού που με όρισε να τον υπηρετώ».

Εκτός ΝΔ ο Δημήτρης Καμπόσος

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις